Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. június 17. 08:16 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Rablás bűntett miatt indított eljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság, egyelőre ismeretlen tettes ellen, aki csütörtök délután késsel a kezében a pénze átadására kényszerített egy 25 éves nőt. A bűncselekmény Kecskeméten a Március 15. utcán egy társasház lépcsőházában történt. A sértett 100.000.-Ft. készpénzt adott át a tettesnek.

Egy lajosmizsei tanya melléképületéből csütörtökre virradóra lopott el a tolvaj egy T4KZB típusú kistraktort, egy akkumulátortöltőt és 40 liter gázolajat. Az okozott kár 550.000.-Ft.

Sikkasztás miatt indult eljárás egy kiskőrösi középiskola tanárának feljelentése alapján az iskola egyik osztályának szülői munkaközösségét vezető nő ellen. A feljelentés szerint a 2010/2011-es tanévben beszedett díjakkal, azaz 370.000.-Ft-al, többszöri felszólítás ellenére sem tudott elszámolni a szülői munkaközösség vezetője.

A sértett azért tett feljelentést a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon, mert ismeretlen tettes szerdára virradóra ellopta a Tasson lévő hétvégi háza stégéhez láncolt csónakját a rajta lévő csónakmotorral. Az elvitt vízi jármű értéke 2.500.000.-Ft.

Az adatgyűjtés és a helyszíni nyomok alapján a rendőrök elfogtak két 40 és egy 43 éves nagykátai férfit, akiket gyanúsítottként hallgatott ki kunszentmiklósi nyomozók. Mindhárom férfi őrizetbe került.   

A kecskeméti rendőrök elfogták azt a 47 éves férfit, aki még május 9-én egy hetényegyházi családi ház udvarán lévő baromfiólból ellopott 6 darab tyúkot. A tolvaj több hasonló jellegű bűncselekménnyel is gyanúsítható.

Kövessen minket a Facebookon is!