Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. június 24. 08:48 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain csütörtökön 2 súlyos sérüléses, 4 könnyű sérüléses és 2 anyagi káros közlekedési baleset történt és 2 ittas vezetőtől vették el jogosítványaikat kollegáink.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el visszaélés lőszerrel bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 50 éves kiskunfélegyházi nő bejelentése alapján, külön élő 48 éves férje ellen, mivel tegnap takarítás közben, a kamrájában talált 1 db lőszert. A helyszínre irányított rendőr megállapította, hogy a lőszer, 9 mm-es Makarov gyártmányú. Ezután a bejelentő a lakás nappalijában lévő ülőgarnitúra fiókjából 149 db, 22-es kaliberű, lőszert adott elő, melyekkel kapcsolatban elmondta, hogy azok válófélben lévő férje tulajdonát képezik.

Egy 40 éves román állampolgár tegnap este Kecskeméten egy áruházból a lágy etikett eltávolításával megpróbált ellopni 1 db. arckrémet 1.469,- Ft. értékben, de a biztonsági szolgálat a pénztártól való távozást követően ellenőrzés alá vonta. A nő kihallgatását követően, bíróság elé állítás céljából, őrizetbe vételre került.

Kiskunhalasi kollegáink keresik azt a személyt, aki tegnap délután Kiskunhalason a kórház parkolójában leállított személygépkocsi több karosszéria elemét összekarcolta, illetve a szélvédőbe és a motorháztetőbe becsmérlő szöveget vésett. Az okozott kár kb. 250.000,-Ft.

Június 19. és 23. közötti időben Kiskőrösön egy lakóház bekerített udvarárának kerítését kivágta valaki és onnan 1 db réz ötvözetből készült, kézi működtetésű tűzoltó szivattyút lopott el, melynek értéke kb. 500.000,- Ft.


Őrizetbe vettek kollegáink egy 49 éves nyíregyházi férfit, aki csütörtök délután Kecskeméten egy üzletben 258,- Ft értékben próbált meg ellopni 2 doboz sört, de cselekményén tetten érték.

Eljárás indult 1 líbiai és 2 afgán állampolgár ellen, akik sem személyazonosságukat, sem jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták. Tiltott határátlépést követtek el. A líbiai személy kiutasítást előkészítő őrizet keretében, a 2 afgán pedig idegenrendészeti őrizet keretében elhelyezésre került a Bács-Kiskun MRFK Kiskunhalasi Őrzött Szálláson.

Kövessen minket a Facebookon is!