Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. június 29. 07:50 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain, kedden 2 súlyos sérüléses baleset történt. Tegnap dél körül valaki besurrant egy kecskeméti nyitott családi házba, és onnan egy laptopot, valamint 1.400 Eurót vitt el. Az okozott kár kb. 490.000,-Ft.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy kiskunhalasi Kft. ügyvezetőjének feljelentése alapján egy Kft. ellen, aki mint megbízó nem fizette ki a szerződésükben szereplő, 2010. 09. 21-én átadott lovascentrum kiszolgáló épületének generál kivitelezése (villanyszerelési munkák) után járó 2.793.474,-Ft. járandóságukat.  

Tegnap éjjel befeszítették az ajtaját egy Kunszentmiklós-Kunbábonyban lévő vendéglőnek, és onnan dohányárut, valamint az ott lévő játékgépeket felfeszítve, azokból készpénzt loptak el. A lopással okozott kár kb. 225.000,-Ft., a rongálással kb. 30.000,-Ft.  

Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség eljárást kezdeményezett 7 pakisztáni, valamint 1 afganisztáni állampolgárok ellen, akik hétfőn tiltott határátlépést követtek el. Mivel személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért előállításra kerültek. Meghallgatásukat követően idegenrendészeti őrizetbe vételükre került sor Kiskunhalas Őrzött Szálláson.

Bajai Rendőrkapitányság eljárást kezdeményezett 6 felnőtt valamint 3 kiskorú koszovói állampolgárral szemben, akik tiltott határátlépést követtek el kedden. A személyek elszállításra kerülnek a Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra.

Kövessen minket a Facebookon is!