Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. július 4. 08:15 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Közlekedési és bűnügyi események Bács-Kiskun megyéből. Ismeretlen tettes a hétvégén betört egy kerekegyházi tanyára, majd onnan arany ékszereket lopott el, összesen 695.000.-Ft értékben.

Csoportosan elkövetett rablás miatt indított eljárást a Bajai Rendőrkapitányság két nő és egy férfi ellen, mert szombat este egyikük bajai lakásán a vendégként ott lévő sértettet egy eddig ismeretlen tartalmú itallal, öntudatlan állapotba helyeztek, majd ezt kihasználva elvették mobiltelefonját, bankkártyáját. A férfi gyanúsított elvette a sértett gépkocsijának az indítókulcsát is, amivel a hajnali órákban anyagi káros balesetet szenvedett.

A beszerzett információk alapján a bajai nyomozók elfogták a bűncselekmény gyanúsítottjait, egy 48 és egy 24 éves nőt, valamint 19 éves férfi társukat. Mindhárom személy őrizetbe került.  

Egy 37 éves szerb férfi tegnap délután egy mikrobusz vezetőjeként belépésre jelentkezett országunkba, ennek során ellenőrzés céljából az útlevélkezelőnek átadott hat darab magánútlevelet. A kezelőfülkében ezen útlevelek ellenőrzése tartott, amikor a szerb férfi további három útlevelet akart magyar átléptető bélyegzőlenyomattal elláttatni, ennek érdekében az útlevélkezelőnek felajánlotta, hogy fizetne is ezért. Az útlevélkezelő ezt jelentette, majd vesztegetés kísérlet és közokirat hamisítás bűncselekmény miatt a férfi előállításra került a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra. Ellene vesztegetés kísérlet gyanúja miatt tesz feljelentést a kapitányság a Kecskeméti Nyomozó Ügyészségen.

Kövessen minket a Facebookon is!