Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. július 5. 08:38 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Közlekedési, bűnügyi események és hírek Bács-Kiskun megyéből Egy kecskeméti családi ház garázsából lopott el a tolvaj több szerszámot és kisgépet. A bűncselekmény vasárnapról hétfő virradóra történt. Az okozott kár 300.000.-Ft.

460 liter gázolajat, három darab traktor vonófejet, valamint több akkumulátort lopott el eddig ismeretlen tettes egy kéleshalomi tanyáról. A hétfő reggelre történt bűncselekményben a sértettnek 500.000.-Ft kára keletkezett.

Betörő járt egy kiskunmajsai lakásban az elmúlt hétvégén, majd onnan arany ékszereket és egy GPS készüléket lopott el. Az okozott kár eléri az 1 millió forintot.

Lopás bűntett miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki vasárnapról hétfőre virradóra egy dunapataji napközi konyhájából nagy mennyiségű étkészletet lopott el. Az elvitt konyhai eszközök értéke 250.000.-Ft. A helyszíni és a beszerzett adatok alapján a kalocsai rendőrök elfogtak egy 45 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

Tegnap délután, 15.00 óra előtt néhány perccel egy szerb mikrobusz az M5 autópálya bal pályatestének 57.800 méterénél, eddig ismeretlen okból lehaladt az úttestről, fának ütközött és felborult. A mikrobuszban 6 szerb állampolgár (férfiak) utazott, a balesetben mindenki megsérült. A mentés és helyszínelési munkálatok ideje alatt teljes pályazár volt ezen szakaszon. 16.15-re ez feloldásra került. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit.

Kövessen minket a Facebookon is!