Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. július 6. 08:23 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Nyomozás indult ismeretlen tettes ellen, aki egy kerekegyházi temetőből ellopott egy sírhelyet körülvevő kovácsoltvas kerítést. A bűncselekménnyel okozott kár 500.000.-Ft.

Csalás bűntett miatt indított eljárást a Bajai Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen, aki még június 10-én a feljelentő bajai tanyájáról magát tulajdonosnak kiadva, az ott bérleti díj ellenében tárolt árokásó munkagépet ismeretlen helyre vitte. Az elvitt munkagép értéke 4 millió forint.

Egy kiskőrösi tanyáról bútorokat, televíziót, házi mozi rendszert és egyéb háztartási eszközt lopott el ismeretlen az elmúlt hetekben. A tulajdonosnak így közel 1 millió forintos kára keletkezett.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság ittas vezetés miatt őrizetbe vett egy 45 éves román férfit, aki tegnap Lakitelek belterületén ittas állapotban vezette román rendszámú, saját személygépkocsiját.  

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt őrizetbe vett egy 15 éves fiatalkorú fiút és társát egy 20 éves kiskunhalasi férfit, akik azzal gyanúsíthatóak, hogy május és június hónapban Kiskunhalas több pontján, összesen 14 parkoló autót törtek fel, majd azokból szerszámokat, CD lemezeket, GPS eszközöket és okmányokat loptak el. A bűncselekmények során a sértetteknek több ezer forintos káruk keletkezett.

Kövessen minket a Facebookon is!