Július 16. kedd, Valter
Hírek, események 2011. július 13. 16:11

Stohl András osztott a szegényeknek ebédet Kecskeméten

Képgaléria
Stohl András osztotta a rászorulóknak az ebédet szerdán délben a Karol Wojtyla Barátság Központban. A neves színész maga ajánlotta fel a háznak, hogy jelenlétével is népszerűsíti a 2006 nyarán alapított, ma pedig már országos hírű központ karitatív tevékenységét.

- Örömünkre szolgál, hogy a mai kitűnő tésztás csirkeragú ebédnél, ami a Holló Lakodalmas és Vendégházban készült, Stohl Andrást láthatjuk körünkben. Aki nem csak az ebédosztásban, hanem a Chicken-Food Kft. által felajánlott csirkeaprólék csomag-osztásban is segít majd nekünk – köszöntötte a vendéget, valamint a társaságában lévő Ruttner György ügyvédet, és egy drog-prevenciós szakembert Farkas P. József, a Wojtyla Ház igazgatója.

Stohl Andrást, mint ismert, első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, mert ittasan és drogos állapotban okozott súlyos balesetet. A balesetéről, a kábítószerekről, valamint életéről és pályafutásáról is beszélt a mai ebédet megelőzően a Karol Wojtyla Barátság Központban összegyűlt rászorulóknak. Egyfajta szellemi táplálék gyanánt pedig felolvasott néhány éneket a hallgatóságának a János vitézből. A szegények, az elnyomottak győzedelmes felülkerekedését hirdető, a szenvedéseken, megpróbáltatásokon felülkerekedő Jancsi és Iluska megismerkedésének romantikus történetét, majd Jancsi zsivány tanyasi kalandját óriási tapssal jutalmazták az ingyen ebédre szoruló kecskemétiek.

A Holló Lakodalmas és Vendégház ízletes ebédjének elfogyasztását követően a Chicken-Food Kft. által felajánlott csirkeaprólék csomag-osztásban is segített a népszerű színész-műsorvezető.

N.N.M.

 

 

 

http://rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/134781

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház