Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. július 15. 14:38

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap felolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl. Elkezdődött templomunk sekrestyéjének felújítása. A munkálatok idejére a sekrestye a Keresztelő Kápolnába költözött. Július 21-én, csütörtökön a 8 órás szentmise után szentségimádás lesz.

Július 23-án, szombaton este 7 órakor kezdődik a szokásos batyus Anna-bál a Szentcsalád Plébánia nagytermében. Hozzanak egy tányér süteményt vagy szendvicset, egy üdítőt és családonként egy tombolatárgyat! Kicsiket és nagyokat, családokat és egyedülállókat egyaránt szeretettel várnak.

Érsek atya augusztus 1-jei hatállyal plébániánk káplánjaivá nevezte ki Huszák Zsolt újmisés és Kis István lajosmizsei káplán atyákat. Huszák Zsolt július 24-én vasárnap este 6 órakor újmisét tart templomunkban. A szentmise után szeretetvendégség lesz a Helynökségen, melyre mindenkit szeretettel várunk.

Július 25-én, hétfőn este 8 órakor a Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar koncertje lesz templomunkban. A koncert bevételét a színház előtt álló Szentháromság szobor felújítására fordítjuk. Adományaikat előre is köszönjük.

Örömmel hirdetjük, hogy Érsek atya Ivanics Zoltánt felvette a Főegyházmegye papnövendékei közé, aki tanulmányait a Budapesti Központi Szemináriumban fogja megkezdeni. Imádkozzunk új kispapunkért!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház