Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. július 16. 19:35

Sándor atya heti levele a Széchenyi városból

Sándor atya heti levele a Széchenyi városból
A hét ünnepei, szentjei: hétfő: Szent Hedvig királynő szerda: Szent Apollinaris püspök és vértanú csütörtök: Brindisi Szent Lőrinc áldozópap és egyháztanító péntek: Szent Mária Magdolna szombat: Szent Brigitta szerzetesnő, Európa társvédőszentje Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életükön!

A mai vasárnap egésznapos egyházmegyei szentségimádási napunk lesz. Kérem a sekrestye előtti maketten lévő lapon jelentkezzünk a virrasztásra óránként ketten. A reggeli szentmise után és este fél 6 órától fél órás közös szentségimádás lesz.

A Kodály Fesztivál keretében hétfŐN20:00 órakor  a Nagytemplomban ad hangversenyt a Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar a világhírű Vásáry Tamás vezetésével. A hangverseny bevétele a Szentháromság-szobor megmentését szolgálja. Részletek a hirdetőtáblán.

Hétfőtől-csütörtökig minden este 7 órától másnap reggel 7 óráig a Ház zárva lesz, működő riasztóberendezéssel, tehát a kóddal sem lehet bejönni! Indokolt esetben telefonon Nyúl József segítségét lehet kérni. Telefonszám: 30/380-7130

Szombaton este 7 órakor kezdődik a szokásos családi batyus Anna-bálunk. Hozzunk egy tányér süteményt, egy üdítőt és családonként egy tombola tárgyat. Kicsiket és nagyokat, családokat és egyedülállókat is egyaránt szeretettel hívunk. Aki tud, azt kérem, hogy jöjjön fél 7-re előkészíteni a termet.

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Következő keresztelőnk szeptember 18-án a 9 órás szentmisében lesz. Jelentkezni az irodában lehet. Imádkozzunk értük!

Aug. 1-jével dr. Bábel Balázs érsek úr Harbula István káplán atyánkat elhelyezte Rómába tanulni. Köszönjük István atya eddigi áldásos szolgálatát nálunk, imádkozzunk érte! Búcsúztatása 31-én, a 9 órás szentmisén lesz. Helyére Bobek Tamás újmisés atyát helyezte. Fogadjuk szeretettel Tamás atyát! Imádkozzunk érte is!

A püspökök testülete fontosnak tartja a népszámlálást, ezért országos

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház