Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. augusztus 2. 08:19 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Hétfőn reggel egy 58 éves szigetvári férfi szervezett munkavégzés közben, 6 méter magasból leesett egy tápkeverő üzem tetőcseréje során. A baleset Hercegszántón történt, melynek során a férfi súlyos, életveszélyes sérülésekkel került kórházba, azonban ezután nem sokkal életét vesztette. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége bűncselekményében ismeretlen tettes ellen. A baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja a nyomozóhatóság.

Egy férfi és egy nő tegnap Miskén, egy használtcikk üzlet előtt szóváltásba keveredett a sértettel, akit késsel is megfenyegettek. A vita az üzletben is folytatódott, ahova a sértett nő bemenekült. A tettesek csak az üzlet vezetőjének felszólítására távoztak. A helyszínre kiérkező kalocsai rendőrök a sértettől kapott információk alapján elfogtak egy 31 éves nőt és társát egy 32 éves férfit, kalocsai lakosokat, akik ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indult eljárás. Mindketten őrizetbe kerültek.

Kiskőrösön egy épülőben lévő házból ismeretlen tettes szerszámgépeket lopott el. A bűncselekménnyel okozott kár 300.000.-Ft.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vette azt a 30 éves kecskeméti férfit, aki július 30-án, Kecskeméten, az Izsáki úton lévő áruházban a lopása során őt tetten érő biztonsági őrre támadt, bántalmazta, majd a helyszínről elmenekült. Ellene rablás bűntett miatt indult eljárás.  

Bácsbokod Határrendészeti Kirendeltség járőrei Gara határában elfogtak egy 27 éves afgán férfit, akiről az ellenőrzése megállapította, hogy okmányok nélkül, illegálisan lépett országunk területére. Kiutasítást előkészítő őrizetbe került. 

Kövessen minket a Facebookon is!