Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. augusztus 3. 14:24

A Wojtyla Barátság Központ készül a második Boldog Ceferino Táborra

Képgaléria
A Wojtyla Barátság Központ készül a második Boldog Ceferino Táborra
2011. augusztus 15-19 között szervezi meg második alkalommal a Boldog Karol Wojtyla Barátság Központ a hátrányos helyzetű, szegény gyerekek nyári táborát, a Boldog Ceferino Tábort. A résztvevők a Wojtyla Házban étkező rászorulók gyermekei és unokái, de a programokhoz csatlakoznak más hátrányos helyzetű szegény emberek gyermekei is.

A tábor idén is számos érdekes programmal és élménnyel várja a résztvevőket.

Augusztus 15-én, hétfőn a kecskeméti Planetárium előadásán vesznek részt a táborozók, ahol a földönkívüli, teremtett világ csodáival ismerkedhetnek meg.

Augusztus 16-án, kedden a Kecskeméti Arborétum növényvilágát, tanösvényi séta keretében mutatják be az arborétum munkatársai. A programot ezúttal sportversenyek zárják.

Augusztus 17-én, szerdán az 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis vendégei lesz a táborozó csapat, ahol a ma használatos légvédelmi eszközökkel és repülőkkel ismerkedhetnek meg.

Augusztus 18-án, csütörtökön kézműves foglalkozáson ismerkedik meg a csapat az egyes növényfajok levéllenyomatával.

Augusztus 19-én, pénteken a Kecskeméti Vadasparkban az Alföld jellegzetes állatvilágával, életkörülményeivel, szokásaival ismerteti meg a táborozó gyerekeket a Vadaspark munkatársai.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház