Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. augusztus 4. 08:19 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Rablás bűntett miatt indult eljárás egy kecskeméti nő ellen, aki tegnap délután a sértett kecskeméti lakásán megjelenve előbb pénzt követelt, majd a sértettől ellopott 50.000.-Ft készpénzt. Ezután a gyanúsított a lopást észlelő és azt megakadályozni akaró sértettet ököllel arcon ütötte, majd a helyszínről elmenekült. A bántalmazás következtében a 32 éves sértett nő nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Dohányárut lopott el a tettes szerda reggelre egy helvéciai élelmiszerboltból. A tolvaj a bejárati ajtó rácsát feszítette le, így jutott az eladótérbe. Az okozott kár 500.000.-Ft.

Egy 72 éves kecskeméti férfinél jelent meg három ismeretlen férfi tegnap délelőtt azzal az ürüggyel, hogy régi, olcsó televíziót vásárolnak fel. A tettesek egy 20.000-Ft-os bankjeggyel fizettek, amiből a sértett a megtakarított pénzei közül adott vissza, amit a tolvajok is láttak. Később a sértett azt vette észre, hogy a megtakarított pénzéből 700.000.-Ft hiányzik. A Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja az ügyet.

Kiskunhalason egy 88 éves asszonyhoz ment be két ismeretlen személy azzal, hogy a lakást kell felmérniük, majd elterelve a sértett figyelmét, ellopták 600.000.-Ft készpénzét. A bűncselekmény tegnap délután történ.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság őrizetbe vette azt a 39 éves férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy július 28-át követő napokban betört egy kiskőrösi épülőfélben lévő házba, majd onnan elektromos szerszámokat, gépeket lopott el. Az általa okozott kár 396.000.-Ft volt.

Őrizetbe került az a 22 éves hajdúhadházi férfi is, aki szerda hajnalra a tetőn keresztül betört Kiskunfélegyházán egy kft. épületébe, majd onnan 800 doboz dohányárut lopott el. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság jár el a férfivel szemben.

Kövessen minket a Facebookon is!