Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. augusztus 8. 10:53

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában 1 súlyos, 1 könnyű sérüléssel járó és 1 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. 2 esetben került sor ittas vezetővel szembeni rendőri intézkedésre. Vasárnapra virradóra a Kecskemét, 54-es főút mellett lévő major területéről az egyik szivattyú aknából elloptak egy darab nagyteljesítményű vízszivattyút. A lopással okozott kár 500.000 Forint, a rongálással 10.000 Forint.

Vasárnap 17.35 órakor Baja külterületén az V. körzetben levő szám nélküli dűlőúton a szolgálatot teljesítő járőrök intézkedés alá vontak egy 24 éves érsekcsanádi férfit, miközben az általa vezetett Nissan személygépkocsival vontatott egy Daewoo FSO típusú kistehergépkocsit. A vontatott járműben egy 20 éves bajai férfi tartózkodott. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a két férfi a vontatott gépkocsit, az igazoltatást megelőzően a bajai Vaskúti úton levő volt laktanya területéről lopta el. A gépkocsi értéke 210.000 Forint. 

 

Szombaton, Kalocsán egy autószerelő műhely elől ellopták a javításra átvett, lezáratlan LRS-455 forgalmi rendszámú Daihatsu típusú személygépkocsit. A bűncselekménnyel okozott kár 650.000 Forint.

 

Vasárnap reggelre egy tázlári tanya melléképületének ablakán a szúnyoghálót kivágta valaki, majd az ablakot benyomta, és az épületből horgászfelszerelést, egy videokamerát, valamint 60.000 Forint készpénzt vitt el. Az okozott kár 400.000 Forint a rongálással 10.000 Forint kár keletkezett.

 

Egy román állampolgár, bugaci lakos tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, mert szombaton vagy vasárnap délelőtt a Bugac-Felsőmonostorban lévő tanya nyitott garázsából saját kulcsával ellopták a KYK-015 forgalmi rendszámú Audi A6 típusú személygépkocsit, melynek értéke 5.000.000 Forint.

 

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság csekély mennyiségre elkövetett kábítószerrel visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőügyben vasárnap éjjel őrizetbe vett egy 50 éves dunavecsei férfit, aki a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2011 júniusától kezdődően egy fiatalkorú dunavecsei fiú részére több alkalommal adott el marihuánát.

 

Eljárás indult 1 szerb állampolgárral szemben, aki szombaton tiltott határátlépést követett el gyalogosan. Elszállításra került a kiskunhalasi Őrzött Szállásra.

Kövessen minket a Facebookon is!