Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. augusztus 9. 07:12 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csalás bűntett gyanúja miatt egy tiszakécskei férfi ellen, aki a feljelentőtől az elmúlt hónapokban, több alkalommal is kölcsönkért, összesen 350.000-Ft-ot. A feljelentett férfi a pénzt a mai napig nem adta vissza és elérni sem lehet.

 Keressük azt az ismeretlen tettest, aki tegnap az éjszakai órákban, egy fülöpszállási csárdában a pénztárgép alatti fiókos szekrényből ellopta az aznapi bevételt, azaz 540.000-Ft-ot.  A Kiskőrösi Rendőrkapitányság jár el az ügyben.

Csalás bűncselekménye miatt indult eljárás egy 35 éves gödöllői férfi ellen, aki májusban azzal a feltétellel, hogy fizeti annak havi hiteldíját, szerződéssel használatba vette a sértett VW Bora típusú személygépkocsiját. A feljelentett június óta ennek nem tett eleget, és eddig a gépkocsit sem adta vissza. Az okozott kár 2.500.000-Ft.

Őrizetbe került egy 20 éves kőteleki nő, aki tegnap Kecskeméten a Malom Bevásárlóközpontban egy üzletből megkísérelt ellopni 47.495-Ft értékben ruhaneműt. Tette ezt úgy, hogy eltávolította a ruhákon lévő áruvédelmi eszközt. Az áruház biztonsági szolgálata azonban a lopáskor tetten érte és a kiérkező rendőröknek átadta. A Kecskeméti Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt folytat ellene eljárást. 

Őrizetbe került egy 27 éves kecskeméti férfi is, aki a sértettől a megőrzésre átvett vendéglátóipari felszereléseket, valamint egy Iveco típusú tehergépkocsit felszólításra nem adta vissza, azokkal sajátjaként rendelkezett, olyannyira, hogy az eszközök egy részét már el is adta. A sikkasztással okozott kár 4.920.000-Ft.

 

Kövessen minket a Facebookon is!