Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. augusztus 18. 20:29 | Szerző/forrás: baon.hu

Gyilkosság a főtéren: sokkolta a várost a portás halála

Gyilkosság a főtéren: sokkolta a várost a portás halála
KISKUNHALAS | A Hősök terén, egy kapualjban talált rá egy nő arra az 51 éves kiskunhalasi férfira, akit információink szerint szíven szúrtak csütörtökön délután egy óra körül. A helyszínre érkező mentők 45 percen át küzdöttek a férfi életéért, de nem tudták megmenteni. A rendőrség szerint felmerült az emberölés gyanúja.

 Saját házának kapualjában szúrták meg azt a férfit, akire egy, a lépcsőház mellett lévő üzletben dolgozó nő talált rá csütörtök délután egy óra körül. A helyszínre érkezett mentők 45 percen át küzdöttek az áldozat életéért, de nem tudták már megmenteni. A rendőrök először öngyilkosságra gyanakodtak, később azonban felmerült az emberölés gyanúja.

A Hősök tere 3. környékét lezárták, és nagy erőkkel, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival kiegészülve kezdték meg a helyszín átvizsgálást. A felderítésben rendőrkutya is részt vett, mely szemmel láthatóan "szagot fogott", majd egy fél órás szimatolás után visszatért a helyszínre.

A környéken kérdezősködve kiderült: a kiskunhalasi főtér kapualjában a városháza 51 éves volt gondnoka lelte halálát. A néhány méterre lévő taxiállomáson várakozó taxisok semmit nem láttak, csak a mentők és a rendőrök kiérkezésére lettek figyelmesek, csakúgy, mint a kapualj környékén lévő üzletek dolgozói. Úgy tudjuk, hogy a férfinek fél kettőkor találkozója volt valakivel.

A városban terjedő szóbeszéd szerint valaki le is fényképezte a vérző áldozatot. Információink szerint egy embert a helyszínről a kapitányság épületébe szállítottak a rendőrök. Értesüléseinket hivatalosan senki nem tudta megerősíteni.

 \"LezártákLezárták a belváros egy részét a helyszínelés idejére

 

A városban mindenkit sokkolt a megdöbbentő haláleset. Többek szerint elszámolási vita állhat a feltételezett emberölés hátterében, mások egyenesen leszámolásról beszélnek.

Ezt a hírt nem erősítették meg. Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság helyszínen tartózkodó szóvivője kérdésünkre elmondta: a halasi rendőrkapitányságon megkezdődtek a kihallgatások az üggyel kapcsolatban. A halálesetről a rendőrség péntekre ígért bővebb tájékoztatást.


Kövessen minket a Facebookon is!