Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. augusztus 22. 15:00

A BELVÁROS LEGMENŐBB ÜZLETE: Bringák elképesztő választéka

Képgaléria
A BELVÁROS LEGMENŐBB ÜZLETE: Bringák elképesztő választéka
Electra, Capriolo, Gepida, Neuzer, Kelly’s Koliken, Kross, Mali, Mongoosse, Monocikli, Schwinn-Csepel… - Ezernyi remek kerékpártípust rejtenek ezek a márkanevek, amelyeknek szinte mindegyike megtalálható a Bringa Centrumban, a kecskeméti Trombita utcai kerékpárüzletben. Amit netalán mégsem találunk, azt itt megrendelhetjük, s néhány nap múlva átvehetjük. De az sem távozhat üres kézzel innen, aki valamilyen kiegészítőt, tartozékot vagy alkatrészt keres kétkerekűjéhez.

 

– Mindig nagy szerelmesei voltunk a kerékpározásnak, éppen ezért nem sokat tétováztunk, amikor három éve az egyik barátunk azt javasolta, hogy vágjunk bele ebbe a vállalkozásba. Úgy érzem, jól döntöttünk – mondja Banó József, az üzlet vezetője. – Hiszen egyre több minden szól ismét a biciklik mellett, az egészséges életmódtól a takarékosságig. S ahogy egyre többen megismerik a Bringa Centrum ma már valóban gazdag árukészletét és szolgáltatásait, folyamatosan növekszik üzletünk forgalma is.

- Ennek a terméknek is van szezonja?

- Hogyne! Áprilisban kezdődik a jelentősebb érdeklődés a kerékpárok és az alkatrészek, kiegészítők iránt, ami kitart a melegebb hónapokban. Mostanában különösen a strapabíró, megbízható Schwinn-Csepel bicikli népszerű, hiszen kiváló az ár-érték aránya. Néhány éve még, szinte mindenki Mountain Bike-ot akart, de ennek a divatja jelentősen leáldozott.

- Mennyire eltérőek az áraik?

- A legolcsóbb 30 ezer forintos kerékpártól a 750 ezer forintosig, hatalmas az árak skálája. Mondhatnám, hogy mennél könnyebb egy bringa, annál drágább. De az autókhoz hasonlóan, itt is sok minden múlik a márkán, illetve a felszereltségen. Mert az egyiken például kontrafék van, a másikon meg olajos tárcsafék. A Gepida a Csepelhez hasonlóan szintén magyar gyártmány, de már egy középkategóriás kerékpár. Az Electra pedig olyan, mint autók között a Jaguár. Hangoztatjuk is, hogy gyerekektől az idősekig, kezdőktől a profikig, itt mindenki megtalálja a számára megfelelő bringát.

- Akciókkal szoktak kedveskedni vásárlóiknak?  

- Persze. Legnépszerűbb ezek közül, amikor új vásárlása esetén, a használt kerékpárt beszámítjuk. Rendszeres az is, hogy a külső és belső bicikligumik árából 25% engedményt adunk. A kedvezményes árakcióink – úgy a bringákra, mint a különböző kiegészítőkre - ugyancsak mindennaposak nálunk.

- Milyen szolgáltatásokat kínálnak?

- A használt bringák szervizelése és felújítása üzletünk egyik legkeresettebb szolgáltatása, amit rövid határidővel vállalunk. Ebben jelentős előny, hogy sok ezer alkatrész és kiegészítő található üzletünk és raktárunk polcain. A kerékpárok egyedi, igény szerinti összeszerelésére is vállalkozunk, és szaktanácsot bárkinek szívesen adunk, aki igényli.

 

Bringa Centrum

Kecskemét, Trombita u. 2

Telefon/Fax: 76/322-526

E-mail: [email protected]

Honlap: www.kecskemetibringa.hu

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig

Szombaton 9-től 12 óráig 

Kövessen minket a Facebookon is!