Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. szeptember 2. 15:54

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Képgaléria
Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap felolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl. Szeptember 8-án zarándoklat indul Máriapócsra a debreceni Szent Anna templom megtekintésével. A zarándokutat az Önkormányzat támogatja, így ára a belépőkkel és az ebéddel együtt 2.500.- Ft. Jelentkezni hétfőig még lehet a plébánia irodájában, vagy a sekrestyében. Részletek a plakátokon. Indulás reggel fél 6-kor a Piaristák teréről.

Szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik gyermekkorukban nem részesültek a keresztség, vagy a bérmálás szentségében, illetve nem voltak elsőáldozók. Jelentkezni a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában lehet.

24 órás dicsőítés lesz a Közösségi Ház nagytermében szeptember 9-én pénteken 18 órától szeptember 10-én szombaton 18 óráig. Részletek a plakátokon.

 A Máriakönnye-Vodicai nagybúcsú szeptember 10-11-én lesz. Részletek a plakátokon.

A Szentháromság temető Szent Kereszt búcsúja szeptember 18-án vasárnap délután 3 órakor lesz.

Hittanos gyermekeink tanévnyitó Veni Sancte szentmiséje szeptember 25-én vasárnap 9 órakor lesz.

Október 2-án vasárnap a fél 11-es szentmise keretében áldjuk meg a jubiláló házaspárokat templomunkban. Szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik ebben az esztendőben kerek házassági évfordulót ünnepelnek. Jelentkezni a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában lehet.

Október 15-én Budapesten lesz a Karizmatikus Megújulás országos találkozója, melyre különbusz indul városunkból. Jelentkezni a sekrestyében vagy a plébánia irodájában lehet 1.500.- Ft útiköltség befizetésével.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház