Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. szeptember 8. 13:43

A tetőn akartak bemászni…-Sikeres elfogások Kiskunfélegyházán

A tetőn akartak bemászni…-Sikeres elfogások Kiskunfélegyházán
Csütörtökön 02.35 órakor Kiskunfélegyháza, Kőrösi Csoma Sándor utca és a Szent Imre herceg utca kereszteződésében a járőrszolgálat igazoltatott egy 36 éves kiskunfélegyházi férfit, aki gyalogosan közlekedett. A ruházat átvizsgálás során, a jobb oldali nadrág zsebéből 8 db kisméretű műanyag tasakban, 3 gramm kábítószer gyanús fehér por, valamint 4 db injekciós tű és fecskendő került elő. A férfit előállítottuk, és nyomozás elrendelésére került sor.

2.

Ugyanezen a napon, éjjel 00.40 órakor Kiskunfélegyháza, Nefelejcs utca és a Platán utca kereszteződésében a járőrszolgálat igazoltatott egy 22 éves és egy 20 éves hajléktalan férfiakat, akik gyalogosan közlekedtek, és egy 26-os lila színű, női MTB. kerékpárt toltak. A ruházat és csomag átvizsgálás során az egyik férfi táskájában egy kerékpár zár volt. Az intézkedés során a hajléktalanok elmondták, hogy a fenti lezárt állapotban lévő kerékpárt, szerdán 23.00 óra körüli időben, Kiskunfélegyháza, Holló László utcában található kerékpártárolóból lopták el. A lopással okozott kár: 10.000 Ft., ami megtérült.

3.

Egy kiskunfélegyházi nő tett bejelentést telefonon a rendőrségre ma 05:03 órakor 2 ismeretlen személy ellen, akik néhány perccel korábban a lakásához tartozó garázs tetejére felmásztak. A helyszínre irányított járőrszolgálat, az egyik elkövetőt a helyszínen elfogta, a másik elmenekült, azonban Kiskunfélegyháza, Deák Ferenc utca és a Halasi út kereszteződésében őt is elfogták. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy az egyik férfi egy 27 éves jászszentlászlói, a másik pedig egy 16 éves kiskunmajsai lakos. Előállításra kerültek a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra.

Kövessen minket a Facebookon is!