Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. szeptember 12. 07:51 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain vasárnap 1 súlyos sérüléses, és 4 anyagi káros baleset történt. Ittas járművezetés miatt 2 vezetői engedély került bevonásra.

Egy tiszaalpári borozó ablakát betörte valaki, és a helyiségbe kettő darab "Molotov koktélt" dobott, melytől a helyiség kiégett. A rongálással okozott kár 400.000,-Ft.

Vasárnap reggelre egy Kiskunfélegyházán parkoló szürke színű Dacia Sandero típusú személygépkocsit ismeretlen eredetű, maró anyaggal leöntöttek. A rongálással okozott kár: 1.000.000,-Ft.

Őrizetbe került egy 18 éves debreceni férfi, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szombaton éjjel egy Kecskemét, Szimferopol téri lépcsőházban a korláthoz kerékpárzárral lezárt női kerékpárt ellopta. A bicikli értéke 25.000,-Ft.

Eljárás indult egy szomáliai állampolgár ellen, aki vasárnap a hajnali órákban tiltott határátlépést követett el. Megállapítást nyert, hogy a külföldivel szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti Osztálya 3 év, majd később 4 év beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. A férfi a Kecskeméti Rendőrkapitányság fogdájára került.

4 koszovói állampolgárt vasárnap hajnalban a járőr igazoltatott a stabil hőkamera észlelése alapján. A férfiak tiltott határátlépést követtek el, a Kiskunhalasi Őrzött Szállásra kerültek idegenrendészet őrizetbe.

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség járőre eljárást kezdeményezett 1 pakisztáni állampolgárral szemben, aki vasárnap az Avala belépő nemzetközi gyorsvonat egyik kocsijának mosdójában került igazoltatásra. A férfi személyazonosságát és magyarországi jogszerű tartózkodását igazolni nem tudta, ezért előállításra került a kirendeltség hivatalos helyiségébe, majd idegenrendészeti őrizetbe került a Kiskunhalas Őrzött Szálláson.

Kövessen minket a Facebookon is!