Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. szeptember 26. 11:00

Szent Mihály nap Ladánybenén-a Porta Egyesület is segített az emlékfal újításba

Szent Mihály nap Ladánybenén-a Porta Egyesület is segített az emlékfal újításba
A Magyarországi Tanyákon élők Egyesületének (MTÉE) és a Porta Egyesületnek a szervezésében, a Free - Line Kft. kivitelezésében 2010. év Szent Mihály havában elkészült a felújított Szent Mihály Emlékfal. Az újjávarázsolt emlékfalat Dr. Bábel Balázs, Kalocsa-Kecskemeti érsek áldotta meg.

Az ünnepségen elhatároztuk, hogy a teljesen civil összefogás eredményeként megújult emlékfalnál minden év Szent Mihály havában szentmise bemutatására kerül sor. Tisztelettel meghívjuk a Ladánybenei Szent Mihály emlékfalnál tartandó szentmisére 2011. szeptember 30-án (pénteken) 16.00 órai a Ladánybene, Baracs I. dűlőbe. A szentmisét bemutatja Kiss Vilmos, plébános.

Közreműködnek: Szabó Sándor - tárogatón

Móra Mariann - vers

Guttyan Gyula, Lengyel Zsolt,

Pap Zsolt és Szobodek Zoltán - citerán

A Ladánybenei Piactérről 15.30 órakor busz indul az emlékfalhoz, amelyet bárki ingyenesen igénybe vehet. Akinek nehezére esik az állás, szésíket hozzon magával. Támogatok: Tormasi Autóház, Kecskemét, Hencsi Busz Kft, Ladánybene Polgárőr Egyesület, Ladánybene Bene-Buborék Bt.

Köszönjük mindazok munkáját, akik gondoskodtak arról, hogy az emlékfal környéke egész évben rendezett legyen, és virággal köszöntse az arra járókat!

Kövessen minket a Facebookon is!