Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. szeptember 27. 07:58 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain hétfőn 1 súlyos sérüléses, 1 könnyű sérüléses, és 4 anyagi káros baleset történt.

Péntekre virradóra bemászott a kerítésen a tolvaj egy Kecskeméten lévő építési területre, és onnan elvitt 20 darab speciális fém, tartó konzolt, melynek értéke kb. 600.000,-Ft.

Trükkös tolvaj járt hétfőn délelőtt egy 82 éves madarasi lakos bácsinál. A tolvaj magát gázóra leolvasónak kiadva bement a lakóházába, majd pénzváltás ürügyével a figyelmét elterelte, és ellopta 280.000,-Ft. készpénzét.  

Péntek és hétfő közötti időben betörtek egy Kiskunfélegyháza, Izsáki úton lévő lakóházba, ahonnan zsolnai étkészletet, teás és kávés készletet, villanymotort, porszívót, valamint egy bioptron lámpát vitt el a betörő. A lopással okozott kár kb. 1.500.000,-Ft., a rongálási kár kb. 30.000,-Ft.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség elkövetése miatt őrizetbe vett egy 57 éves kecskeméti férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy vasárnap 23.30 óra körüli időben megjelent Kecskeméten egy kollégium előtt, és ott a kollégium lakóinak a nemi szervét mutogatta, valamint önkielégítést végzett.  

Őrizetbe vettek kollegáink egy 33 éves kecskeméti nőt, aki ellen a Kecskeméti Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.  

Eljárás indult 2 líbiai állampolgárokkal szemben, akik tegnap délután 53. számú főút mellett kerültek elfogásra. Okmányokkal nem rendelkeztek, a magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért előállításra kerültek tiltott határátlépés miatt. Kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson.

Kövessen minket a Facebookon is!