Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. szeptember 28. 08:01 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain, kedden 1 súlyos sérüléses, 1 könnyű sérüléses és 3 anyagi káros közlekedési baleset történt.

Kedden délután a Kecskemét, Petőfi Sándor utcában álló és költözködés miatt őrizetlenül hagyott nyitott tehergépkocsi rakteréből elloptak 2 db nagyképernyős LCD televíziót, melynek értéke 500.000,- Ft.

Tegnap egy kiskőrösi lakás bejárati ajtajának hengerzárát eltörte valaki, és a lakásból arany ékszereket, egy Certina karórát és kb. 400.000,- Ft készpénzt vitt el. Az okozott kár: 750.000,-Ft.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás vétség kísérlet elkövetésének alapos gyanúja miatt egy 30 éves budapesti férfi ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy tegnap éjjel bement egy Szalkszentmárton, Homokpusztában lévő hétvégi házba, ahol kutatni kezdett. Ekkor a tulajdonos és vendégei tetten érték és a rendőrség kiérkezéséig visszatartották. A férfit bíróság elé állítás céljából őrizetbe vették kollegáink.

 A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés elkövetése miatt őrizetbe vett egy 30 éves szolnoki nőt, aki Kiskunfélegyháza lakott területén kívül a 451. számú főút mellett prostitúciós tevékenységet folytatott.

Eljárás indult 1 szomáliai és 1 szerb állampolgárokkal szemben, akiket a kirendeltség járőrei tegnap éjjel mobil hőkamerával észleltek, majd elfogták őket. Meghallgatásuk során megállapítást nyert, hogy tiltott határátlépést követtek el. A Kiskunhalasi Őrzött Szállásra kerültek idegenrendészeti őrizetbe

Kövessen minket a Facebookon is!