Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. október 11. 08:09 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában 1 súlyos, 2 könnyű, valamint 4 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

Péntek és hétfő közötti időben egy csengődi felújítás alatt álló ingatlan pincehelyiségébe úgy jutott be a betörő, hogy lefeszítette a lakatot, majd az épületből lapradiátorokat, kézi szerszámokat, gipszkartont és különféle építőanyagokat vitt el. Az okozott kár értéke 800. 000 Forint.

A stabil hő-kamera jelzése alapján eljárás indult 2 szerb állampolgárok ellen, akik vasárnap este Csikéria külterületén kerültek igazoltatásra. Elfogásra került még hajnalban 1 koszovói állampolgár is a mélykúti vasútállomáson. A személyek tiltott határátlépést követtek el. Az egyik szerb férfi ellen Magyarország, továbbá Németország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. A Migrációs Ügyek Osztálya beutazási és tartózkodási tilalom megsértése bűncselekmény miatt büntetőeljárást folytat le ellene távollétében. Az Idegenrendészeti Osztály 4 évre kiutasította a Magyar Köztársaság területéről, Tompa Közúti Határátkelőhelyen került kitoloncolásra. A másik két személy idegenrendészeti őrizetbe került a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson.

Lakossági bejelentés alapján eljárás indult 1 szerb állampolgár ellen, aki tiltott határátlépést követett el vasárnap. Idegenrendészeti őrizetbe került a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson.

Az Autópálya Alosztály járőrei hétfőn reggel az M5 autópálya bal pályatest 108.500 méterénél igazoltatás alá vontak 1 afgán állampolgárt, aki az úttest melletti füves útárokban gyalogolt. Személyazonosításra szolgáló okmánnyal nem rendelkezett, magyarországi tartózkodása jogszerűségét igazolni nem tudta. A Kiskunhalasi Őrzött Szállásra került kiutasítást előlészítő őrizetbe.  

Kövessen minket a Facebookon is!