Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. október 21. 08:06 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Keddre virradóra, ismeretlen tettes egy Ford típusú kisteherautóból ellopott két darab láncfűrészt. A Kalocsai Rendőrkapitányság által vizsgált bűncselekmény Miskén történt, a lopással okozott kár pedig eléri 500 ezer forintot.

Egy szentkirályi tanyára tört be a tolvaj csütörtökre virradóra, majd a tanya udvaráról 360 liter gázolajat, két darab villanymotort, valamint a melléképületből egy termény darálót, szerszámokat és traktoralkatrészeket lopott el. A lopással okozott kár közel 600 ezer forint.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság indított nyomozást eddig ismeretlen személy ellen, aki 1.120.000-Ft értékben lopott egy kiskunfélegyházi családi ház melléképületéből egy lezárt állapotú, UIE-392-frsz-ú, Honda típusú motorkerékpárt, egy kerékpárt és egy kazán égőfejét. A feljelentés szerint a lopás szerdáról csütörtökre virradóra történt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság elfogta azt a 31 éves öregcsertői férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy október 20-ra virradóra egy tiszakécskei tanya melléképületéből ellopott egy házi vízművet és egy láncfűrészt. Az ellopott tárgyak értéke 40 ezer forint. A gyanúsított férfi őrizetbe került.

Kövessen minket a Facebookon is!