Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. október 24. 16:32

Felújították a Szil-Coop Bevásárlóközpontot

Képgaléria
Felújították a Szil-Coop Bevásárlóközpontot
Szerdán reggel nyílik újra a gyönyörűen felújított kecskeméti Szil-Coop Bevásárlóközpont. A vásárlók egy teljesen újjávarázsolt, a kor színvonalának megfelelő „ajándékot” kapnak ezzel a Szilvási családtól.

A még 1994-ben nyitott üzlet új „ruhája” csodálatos – állapították meg azok, akik még nyitás előtt bejuthattak a bevásárlóközpontba. Szilvási József tulajdonos is rendkívül elégedett.

- Az eltelt 17 év során vitathatatlanul megkopott kissé a külsőnk. Ezért döntöttünk úgy, hogy vásárlóinknak megköszönve a Szil-Coop Bevásárlóközpont iránt töretlenül megnyilvánuló bizalmukat, „leporoljuk” az áruházat. Örömet akartunk okozni azzal, hogy méltó, barátságos környezetben tudjanak mostantól, az eddigi barátságos árakon vásárolni nálunk – indokolta a felújítást Szilvási József.

Szeptember 19-én kezdődött a felújítás, majd öt és fél hét múlva, október 26-án 6:30-kor nyitottak. (Összehasonlításképpen: honlapunk egyik olvasójának éppen negyedik hónapja újítják fel 130 négyzetméteres lakását.) A rekordidő alatt történt Szil-Coop felújítás során „ki lett csontozva” az épület: korszerűsítették a fűtést és villanyhálózatot, új a burkolás, és a festés, új a polcrendszer, újak a pénztári áruszalagok, és a cigaretta állványok. Kicserélték a hűtőpultokat, és a háttérhűtőket, valamint kialakítottak egy borházat és nagyobb felületet adtak a napi élelmiszereknek. Eddig 25 ezer féle árut kínáltak a Szil-Coop Bevásárlóközpont, mostantól pedig 39 ezer féle termék lesz itt kapható.

- Változott kissé a nyitva tartásunk is – figyelmeztet Szilvási József. – Hétköznapokon továbbra is 6:30-20 óra között várjuk vevőinket. Újdonság, hogy ez a nyitva tartás érvényes szombaton is (a korábbi 16 órai zárás helyett). Vasárnap 6:30-13 óra között vagyunk nyitva.

Október 26-án, szerdán 6:30-kor nyílik az újjávarázsolt Szil-Coop Bevásárlóközpont.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház