Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. november 5. 08:13 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Október 04-én hajnalban, ismeretlen tettes egy kecskeméti lakóház nyitott udvaráról ellopta az ott parkoló GAM-042-frsz-ú. Opel Astra típusú személygépkocsit. A feljelentés szerint az autó nyitott állapotban volt. Az okozott kár 500 ezer forint.

Rongálás miatt indított eljárást a Kalocsai Rendőrkapitányság az ellen az ismeretlen tettes ellen, aki tegnapra virradóra felgyújtotta a sértett VW Golf típusú személygépkocsiját. Az autó egy lakóház udvarán állt, az okozott kár eléri a 2,5 millió forintot. Az elsődleges vizsgálat szerint közveszélyokozás nem merült fel az ügyben.

Az elmúlt órákban Hercegszántó illetékességi területén két pakisztáni állampolgárt, míg a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei egy marokkói állampolgárt fogtak el a határ közelében. Az el fogott külföldiek a jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, okmányaik nem voltak. Az embercsempész közreműködését mindkét esetben kizárták a vizsgálatot végző rendőrök. Mindhárom férfi kiutasítást előkészítő őrizetbe került.

Egy 8 fős csoportot is észleltek a kelebiai rendészek még tegnap este a szer-magyar határjel közelében, de még szerb oldalon. Jelzésünkre a szerb határőrizeti szervek el is fogták mind a 8 fő tiltott határátlépésre készülő migránst.

Kövessen minket a Facebookon is!