Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. november 17. 09:13

Két pont között a leggyorsabb

Két pont között a leggyorsabb
A csaknem 30 éves ismeretség, a felelősségteljes munka során kialakult baráti kapcsolat, az egymás erősségeinek és gyengeségeinek ismerete, őszinte megbeszélése, illetve a stabil, szeretetteljes családi háttér ösztönözte arra három éve Eperjesi László Dénest és Surányi Csabát, hogy megalakítsák közös cégüket, a Hírös Futár Kft.-t. Ma már a saját logójukkal ellátott, különböző méretű autóikkal, illetve az egyenruhás sofőrökkel gyakran találkozhatunk, különösen Kecskeméten és környékén.

 

- Nem akartunk, nem akarunk ma sem mást, mint becsületes munkára, egymás tiszteletére és kölcsönös bizalomra épülő, sikeres vállalkozást működtetni – hangsúlyozzák a tulajdonosok. – Pontos, megbízható szállítást kínálunk, s ahogy szlogenünk is jelzi, nálunk a fuvarozás: Két pont között a leggyorsabb. S nálunk nagyon fontos tényező a diszkréció, a teljes körű bizalmi  szolgáltatás. Futárcégünk garancia arra, hogy a magánszemélyek, a vállalkozások és az állami intézmények küldeményei időben eljussanak a címzettekhez, amivel sok esetben időt, pénzt és fáradtságot takaríthatnak meg. Vállalunk postai, hivatali ügyintézéseket, hazai szállításokat, árubeszerzéseket, protokoll küldemények kézbesítését, de akár Mikulás ruhába is beöltözünk, ha ezt igénylik a megrendelők.

 A rugalmasság, a kreativitás mellett, rendszeres karitatív munka is jellemzi a Hírös Futár Kft. tevékenységét. Emlékezetes, ahogy szállításokkal és gyűjtő munkával segítették egy lajosmizsei kisfiú gyógyíttatását, azt viszont kevesen tudják, hogy rendszeres támogatói egy budapesti gyermekkórháznak is.  A Boldog Karol Wojtyla Barátság Központ áldásos munkáját is gyakran segítik erejükhöz, szabadidejükhöz, lehetőségeikhez mérten.

       

Hírös Futár Kft.

Tel.: 70/376-69-80, 30/915-76-15

E-mail: [email protected]

Honlap: http://www.hirosfutar.hu

Kövessen minket a Facebookon is!