Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. november 24. 06:42 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Tegnap este, egy 25 éves dunaföldvári férfi személygépkocsival közlekedett Solt külterületén, Dunaegyháza felöl Dunaföldvár irányába. Haladása során az 52. számú főút kereszteződésénél az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki balról, az 52. számú főúton Solt irányából közlekedő román rendszámú, pótkocsival közlekedő tehergépkocsinak, melynek következtében nekiütközött a pótkocsi jobb oldalának. Az ütközés következtében a személygépkocsit vezető dunaföldvári férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. A személygépkocsi két utasa nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A tehergépkocsit vezető román férfi nem sérült a balesetben.

Őrizetbe került egy 30 éves kecskeméti férfi, akit azzal gyanúsít a Kecskeméti Rendőrkapitányság, hogy november 21-én, Kecskeméten a Jósika utcában parkoló Volkswagen személygépkocsi nyitott csomagtartójából megkísérelt ellopni egy női táskát, amit a jármű tulajdonosa észrevett, megzavarva ezzel az elkövetőt. A gyanúsított november 23-án őrizetbe került.

Egy 38 éves kiskunfélegyházi férfit is őrizetbe vettek a kecskeméti nyomozók, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2010 novembere és 2011. szeptember 26. közötti időben egy zrt. kecskeméti telephelyéről, ahol karbantartóként dolgozott, ellopott és eladásra kínált 41 darab speciális csúszógyűrűt. A bűncselekménnyel okozott kár közel 1,4 millió forint.

Tetten értek egy 43 éves kecskeméti férfit tegnap Kecskeméten a Megyei Kórház parkolójában, ahol három lezárt állapotban lévő gépkocsi ajtaját akarta felfeszíteni, eközben azonban tetten érték és elfogták. A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vette a férfit.

Kövessen minket a Facebookon is!