Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. november 28. 08:34 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain vasárnap 1 súlyos és 1 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Ismeretlen személy tegnapra virradóra Kecskeméten, egy záratlan kamrából egy láncfűrészt, valamint egy mountain bike záratlan kerékpárt lopott el, 250.000 Forint értékben.

November 12. és 26. közötti időben Akasztó külterületén levő un. Ürgés szőlőterületen levő szőlőiskolából elloptak kb. 3-4 ezer darab Bianka gyökeres szőlővesszőt. A lopással okozott kár 500.000 Forint.

Vasárnap délután egy kunszentmiklósi lakóházból 1 darab HP hordozható számítógépet és 3 darab aranygyűrűt lopott el a tolvaj, melynek értéke összesen 300.000 Forint.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja egy 79 éves öregcsertői nő rendkívüli halálesetét, ugyanis egy kecskeméti férfi tett bejelentést vasárnap délelőtt a rendőrségre, mivel a bejelentés előtti percekben a Kecskemét, Budai hegyben lévő tanyája mögött egy földön fekvő női holttestet talált. A nőt eltűnés miatt a Kalocsai Rendőrkapitányság körözte, mivel november 10-én öregcsertői otthonából ismeretlen helyre távozott. A helyszínre érkező ügyeletes orvos véleménye alapján a néni halálát kihűlés okozta. Bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel.

Kövessen minket a Facebookon is!