Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. december 2. 15:44

A Gong rádió idén is megrendezi mikulás-napi ünnepségsorozatát.

Képgaléria
A Gong rádió idén is megrendezi mikulás-napi ünnepségsorozatát.
2011. December 5-én, délelőtt a Gong Mikulása és a Gong rádió munkatársai ajándékot visznek a Faragó Béla Gyermekotthon és a Platán Otthon lakóinak, a Mozgáskorlátozottak Egyesületének, az Idősek Átmeneti Szállójának ellátottainak, a Juhar utcai állami gondozottaknak, a Napsugár Gyermekotthon lakóinak, a Gyógypedagógiai Intézet lakóinak, az Autista Centrum gondozottjainak, a Csongrádi úti Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonában élőknek, a Farkas Villa szociális gondozottjainak, a Wojtyla Ház ellátottjainak, valamint a megyei kórház gyermekosztályán tartózkodó beteg gyermekeknek.

2011. december 5-én, hétfőn délután 16 óra 30 perctől a hagyományokhoz híven a főtéri rendezvényünk kezdődik.

A Gong Mikulása és krampuszai a Kecskeméti Nagytemplom tornyából ereszkednek le és csokimikulást, szaloncukrot osztogat a téren várakozó gyermekeknek.

A Gong térségében élő időseket, gyermekeket, mozgássérülteket és betegeket is megajándékozzuk. Kecelen 110, Gyömrőn 300, Nagykőrösön 35, Csongrádon 260, Solton 110, Lajosmizsén 84, Baján 636 embertársunknak próbálunk örömet szerezni.

A Gong Mikulása a kecskeméti és a vidéki helyszíneken összesen közel ötezer főt ajándékoz meg. Az elmúlt évekhez hasonlóan sok gyümölcsöt és édességet osztunk szét a Hovány angyalok segítségével.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház