Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. december 14. 08:15

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

Hétfőn egésznapos szentségimádás lesz. Hétfőn és kedden reggel 8 órától fél órás közös szentségimádást tartunk.

Hétfőn 9 órától Baba-Mama-Papa klub a babaszobában.

Adventi lelkigyakorlatunkhétfőn-kedden-szerdán, este 6 órakor kezdődik dr. Jeney Gábor atya vezetésével. Ezeken a napokon nem lesz hajnali mise.

Mézeskalácssütés gyerekeknek,  kedden délután 16.00-tól 18.00-ig a Szentcsalád Plébánián. Részletek a plakáton.

Kedden a lelkigyakorlat miatt már 16.30-tól közös bibliaolvasás.

Ünnepi miserend:

dec. 24., szombat: éjfélkor

dec. 25.:, vasárnap, Karácsony 9.00 és 18.00

dec.26. hétfő: 9.00

december 30-án, pénteken este 5 órakor kezdődő ünnepi szentmisén lesz templomunk         búcsúja. A szentmisét dr. Bábel Balázs érsek úr mutatja be.

Ekkor áldja meg a kápolna keresztúti képeit is.

dec. 31. szombat:  Év végi hálaadás 18.00

Jan. 1. vasárnap: 9.00 és 18.00

Ünnepi iroda és urnatemető nyitva tartás az ajtókon olvasható.

Szilveszteri batyus családos bált rendezünk a 18 órakor kezdődő év végi hálaadás után kb. 19.30-tól. Élő zene lesz. Belépéshez szükséges egy tányér sütemény vagy szendvics, egy üveg üdítő és egy olyan tombola tárgy, amelyet te is szívesen megnyernél. Kicsiket és nagyokat (0-99 éves) szeretettel várunk. A tombola plusz bevételét az ifjúsági klub felújítására fordítjuk.

Adventban hétfőtől-szombatig a szentmisék reggel 6 órakor kezdődnek.

A Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány az Arany János Iskola diákjai megsegítésére PET palackot és ALU dobozokat gyűjt. Ezeket összetaposva lehet hozni az előtérben található nagy zsákba.

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Folyik az ifjúsági klub padlójának a burkolása. Köszönettel veszünk minden hozzájárulást kb. 700.000 Ft-ba fog kerülni. A előtérben a Szentcsalád képalatti persely szolgálja ezt a célt, de ifi klub jegyet is lehet vásárolni az irodában. Isten fizessen meg minden adományt!

Köszönet azoknak, akik már befizették ez évi egyházi hozzájárulásukat. Akik még nem tették meg, kérjük, tegyék meg!

Szívesen állunk rendelkezésére a testvéreknek szentgyónásaik elvégzésére a vasárnapi szentmisék előtt fél órával, a hétköznapi szentmisék után vagy egyeztetett időpontban. Így is készüljünk karácsonyra!

Az előtérben megtekinthető, az irodában megvásárolhatóBoldog II. János Pál pápáról szólóképes könyv akciós áron 1500 Ft-ért német, angol, olasz és spanyol nyelven. Lehet nyelvgyakorlásra is használni. Egyéb kiadványok is vannak.

Kandallócímmel egyházmegyénk családokról szóló, színes, 60 oldalas újságja megvásárolható az előtérben 120 Ft-os áron.

„Egy millió csillag a szegényekért” Az országos Karitász akció keretében a vásárolt gyertyák árával (min. 200 Ft) a rászorulókon segítünk. Az előtérben vásárolhatók.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház