Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. december 27. 05:28 | Szerző/forrás: index.hu

Időjárás

Időjárás
36 órás előrejelzés Kedden hajnalban a gyenge délnyugati szél mellett országszerte borongós, ködös időre ébredhetünk, egyre többfelé alakulhat ki rétegfelhőzet. A minimumok -5 és 0°C körül alakulnak. Napközben sem várható számottevő változás, folytatódik a ködös, párás, borongós idő, ónos ködszitálás főleg északkeleten alakulhat ki. A gyenge szélben -1 és +5°C közötti csúcshőmérsékletekre van kilátás.

Szerdán hajnalban is marad a ködös, borongós, szélcsendes idő, csak a Kisalföldön lehet némi légmozgás, így ott erősen felhős területekkel is találkozhatunk. -5 és +1°C közé csökken a hőmérséklet.

Orvosmeteorológiai tájékoztató

Kedden továbbra is gyenge melegfronti hatásra számíthatunk. Fejfájás, tompultság, rossz közérzet jelentkezhet, az arra érzékenyek ízületi fájdalmakra panaszkodhatnak. A nyirkos, párás idő kedvez a légúti betegségek, megfázások kialakulásának. Habár az átlagosnál valamelyest enyhébb időre számíthatunk, ennek ellenére ajánlott rétegesen öltözködnünk.

Közlekedésmeterológia

Kedden helyenként - elsősorban keleten, északkeleten - tartós köd nehezítheti a közlekedést, emiatt rossz látási viszonyokra készülhetünk. Északkeleten kisebb ónos szitálás kialakulhat, ott csúszós útszakaszokkal találkozhatunk. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Kövessen minket a Facebookon is!