Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2012. január 1. 15:20

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Képgaléria
Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei::

hétfő: Nagy Szent Vazul és Nazianzi Szent Gergely püspökök és egyháztanítók

kedd:Jézus szent Neve

szombat: Penyaforti Szent Rajmund áldozópap

vasárnap: Urunk megjelenése, Vízkereszt. A szentmiséken vízszentelés is lesz.

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója.  A jó Isten áldása legyen életükön!

Akik ebben az évben szeretnének egyházi (templomi házasságot) kötni nálunk, január 24-ig jelentkezzenek a plébánián.

Keresztelésfebr. 05-én, vasárnap a 9 órás szentmisében lesz. Felkészítő: jan. 11., 18., 25. és febr. 1-én 18 órától a Plébánián. Jelentkezni a hívek irodájában kell. Imádkozzunk értük!

Kedves Szülők és kedves nagycsoportos Óvodások! A Szent Imre Iskola beiskolázási programja 2012. január 10-én 16 óra 30-kor lesz. Mindenkit szeretettel várnak.

Január 10-én 17 órakor Dr. Róna Tamás rabbi előadása lesz a Városháza Dísztermében. Részletek a plakátokon.

A Piarista Általános Iskola szeretettel várja a nagycsoportos óvodásokat a 2012/13-as tanévben indítandó elsős osztályaiba. Részletek a plakátokon.

Február 11-én, szombaton batyus családos farsangi bált rendezünk 18 órai kezdettel. Belépő egy tányér sütemény vagy szendvics, egy üveg üdítő és egy olyan tombola tárgy, amelyet te is szívesen megnyernél. Kicsiket és nagyokat szeretettel várunk. Jelmezverseny gyermek, felnőtt és családos kategóriákban lesz.

Keresztény polgári bállesz február 18-án a Három Gúnár  rendezvényházban. Részletek a plakátokon.

A Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány az Arany János Iskola diákjai megsegítésére PET palackot és ALU dobozokat gyűjt. Ezeket összetaposva lehet hozni az előtérben található nagy zsákba.

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Szeretettel megköszönjük mindazok segítségét, akik az elmúlt évben, imájukkal, munkájukkal, anyagilag, vagy bármilyen módon segítették egyházközségünket. Isten áldása legyen életükön!

Szeretettel kívánunk áldott, békés, boldog újesztendőt minden kedves Testvérünknek!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház