Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2012. január 12. 08:03 | Szerző/forrás: index.hu

Időjárás

Időjárás
36 órás előrejelzés Csütörtökön változóan felhős lesz az ég fölöttünk, a több napsütés délnyugaton, a kevesebb északkeleten. A szél délnyugatira fordul, főként a Tiszántúlon időnként megélénkül. 2 és 9°C közé melegszik a levegő. Pénteken virradóra beborul az ég, többfelé várható kisebb csapadék, északkeleten hó, hózápor, másutt havas eső, eső formájában. Az élénk északnyugati szelet helyenként erős, az Észak-Dunántúlon és a főváros térségében viharos lökések kísérhetik, a minimumok -1 és +3°C között várhatóak. Napközben a felhőátvonulásokból elszórtan, de főleg az északi megyékben alakulhatnak ki hózáporok. Északon erős, másutt élénk lesz az északnyugati-nyugati szél, a maximumok 3 és 7°C között alakulnak.
Orvosmeteorológiai tájékoztató

Csütörtökön gyenge melegfronti hatás érvényesül, ezért az érzékenyeknél fáradékonyság, kialvatlanság jelentkezhet, tompulhatnak a reflexek. Ugyanakkor az ország nagy részén kisüt a Nap, ami jelentősen javítja majd közérzetünket.

Közlekedésmeterológia

Csütörtökön kedvezőek lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei, száraz időre van kilátás. Keleten több helyen párásság, köd okozhat rossz látási viszonyokat, elsősorban a hajnali órákban. A Tiszántúlon az időnként megélénkülő szél kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Kövessen minket a Facebookon is!