Március 29. péntek, Auguszta
Hírek, események 2012. február 13. 11:47

„Szerelmes madarak” címmel gyerekrajz-pályázatot hirdet az MME

„Szerelmes madarak” címmel gyerekrajz-pályázatot hirdet az MME
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) gyerekrajz-pályázatot hirdet a Valentin naphoz kapcsolódva „Szerelmes madarak” címmel. A civil szervezet óvodás alsó- és felső tagozatos kategóriában várja a kézzel készült pályamunkákat 2012. április 13-ig. A rajzoknak azt kell megmutatniuk, hogy mennyire „szeretik egymást a madarak”, hogyan építenek fészket vagy énekelnek egymásnak. Az MME minden kategóriában a 3 legszebb, legötletesebb pályamunkát díjazza. Az eredményhirdetésre 2012. április 26-án kerül sor.

Hogyan lehet pályázni?

 

·         A rajzokat ceruzával, tollal, zsírkrétával, vízfestékkel és filctollal is el lehet készíteni A4-es méretben.

·         Az MME egy pályázótól egy munkát vár és kéri az egyéni munkát.

·         A rajzokat A4-es borítékban (nem összehajtva), postán kell elküldeni a MME címére (1121 Budapest, Költő u. 21.) A borítékra rá kell írni, hogy „Szerelmes madarak”.

·         A rajz hátoldalán legyen feltüntetve a pályázó neve, életkora (nevezési kategória), szülő neve, telefonszáma, lakcíme, e-mail címe.

·         Az óvodák és iskolák a gyerekek által készített rajzokat együttesen is elküldhetik részünkre, de a rajzokon ebben az esetben is szerepeljen az alkotó neve, kora és a szülő elérhetősége.

 

További információ az MME honlapján >>

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Porta Egyesület