Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2012. március 7. 15:50

Támogatóink: Héjja János járt a Wojtyla Házban-\"mindig nagy öröm ide eljönni\"

Képgaléria
Támogatóink: Héjja János járt a Wojtyla Házban-"mindig nagy öröm ide eljönni"
Héjja János, kecskeméti neves vállalkozó, számos jól működő vendéglátó egység tulajdonosa 1998 óta tagja a Szenteste Alapítványnak, a Wojtyla Barátság Központ támogatója, az első kecskeméti villamos tulajdonosa, a McDonald’s tulajdonosa. Kecskeméten és Szekszárdon is több egyesületet, alapítványt is támogat.

A napokban a kecskeméti Wojtyla Barátság Központban járt, ahol a szegények étkeztetését is magára vállalta egy napra. A rövid beszélgetésen elmondta egyszerre öröm és szomorúság, hogy itt lehet. Hisz tudja milyen nehéz nemcsak állást szerezni, de azt megtartani is.

- Szerencsés ember vagyok, mert a válság ellenére is tudtam bővíteni cégem dolgozói létszámát. Nem kellett senkit elküldenem. Jelenleg is teljes kapacitással, 180 fővel működünk, és szolgáljuk ki vevőinket.

Mint már említettük a Szenteste Alapítvány kuratóriumának tagja is, akik minden év december 24-én este a dunavecsei otthonban élő gyermekeket meglepik ajándékokkal.

Az Alföldi Civil Naplónak így beszélt az árvaházban töltött szentestékről: Egész évben gyakran eszembe jutnak a szenteste meghatott pillanatai, az örömtől csillogó gyermekszemek, amelyek minden köszönetnél többet mondanak. A hosszú évek alatt bebizonyosodott: sokak számára fontos, hogy kigyúljon ez a boldog fény a dunavecsei árvák szemében. Az emberek a kezdetektől fogva szükségét érezték az alapítványnak, jó szívvel adakoztak azért, hogy boldoggá tegyék az otthonban élők karácsonyát. Bízom abban, hogy őket is melegséggel töltik el, hogy kis adományokkal is óriási örömet okozhatnak a gyermekek számára.

Kövessen minket a Facebookon is!