Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. április 13. 14:51

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

1.      A hét ünnepei, szentjei:

hétfő: Szent Bernadett szűz

csütörtök: XVI. Benedek pápa megválasztásának 7. évfordulója

szombat: Szent Anzelm püspök és egyháztanító

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója.  A jó Isten áldása legyen életükön!

2.      Ma 16 órai kezdettel engesztelést tartanak a Piarista templomban, utána szentmise. Részletek a plakátokon.

3.      A következő Baba klub alkalomra hétfőn a Tanácsteremben 09.00-10.30 óra között kerül sor! Lesz mondókázás, énekelgetés és sok-sok játék.

4.      Kedden 18.00 órától közös bibliaolvasás lesz.

5.      Szabó Józsi atya pappá szentelésének 25. évfordulóján nálunk mond ünnepi misét, jövő vasárnap este 6 órakor. Utána egy kis agapé lesz, kérem, hozzunk süteményt vagy pogácsát.

6.      Ápr. 25-én, szerdán 18.00 órakor Tamási József plébános tart előadást a torinói lepelről a Főplébánia Közösségi Házában.

7.      Következő keresztelő április 29-én, a 9 órás szentmisében. Imádkozzunk értük!

8.      Május 1-én, kedden lesz a városföldi templom búcsúja és egyben szentelésének 25. évfordulója. 10 órakor kezdődik az ünnepi érseki szentmise.

9.      Családok lelkigyakorlatalesz Petőfiszálláson. Részletek a plakátokon.

10.  A nagymarosi ifjúsági találkozó május 19-én lesz.

11.  A Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány az Arany János Iskola diákjai megsegítésére PET palackot és ALU dobozokat gyűjt. Ezeket összetaposva lehet hozni az előtérben található nagy zsákba.

12.  Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

13.  Elindult az Imádság Háza kezdeményezés. Egy olyan hely, ahol éjjel-nappal, több felekezet összefogásával megállás nélkül imádják Istent és közbenjárnak az Egyházért és a világért.  Ennek első lépéseként imádkozunk MINDEN NAP 6.30-7.30-ig a kápolnában.

14.  Nyári Napközis Tábor alsósoknak a Szentcsalád Plébániánjúnius 18. – június 22. ; naponta 8:00-tól, 16:00-ig. Részletek a hirdetőtáblán.

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház