Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. június 25. 09:42

Népszerű menü - diákkedvezménnyel

Népszerű menü - diákkedvezménnyel
A kecskeméti Hotel Három Gúnár külön bejáratú - a Batthyányi utca felől - Club Bellagio Sörözője továbbra is ideális feltételeket kínál azoknak a társaságoknak, amelyek szívesen kötik össze a baráti étkezést, sörözést, beszélgetést néhány biliárd vagy darts partival. És persze mindenkinek, aki felhőtlen szórakozásra vágyik. Tavaly új meglepetéssel rukkolt elő a Club Bellagio, mégpedig egy mérsékelt áron kínál új menürendszerrel: Hétfőtől péntekig háromféle levesből és hatféle főételből választhat, aki 11.30 és 13.30 között betér ebédelni a remek hangulatú sörözőbe. A speciális menüsor hamar népszerű lett, hiszen az ételek nagyon finomak, kiadósak, s a kibővült választékot is rendre úgy állítják össze, hogy mindenki találhasson benne kedvére valót. Természetesen mindig gondolnak a vegetáriánus vendégekre is.

 

A héten például, amikor arra jártunk, ezt a menüsort kínálta a Hotel Három Gúnár Club Bellagio Sörözője választékként az ebédelni betérő vendégeinek:

Levesek:
Húsleves eperlevéllel
Tejfölös gombaleves
Egres leves


Főételek:
Rántott sertésszelet, rizi-bizi
Kunsági pulykamell tekercs joghurtos salátával
Csikós tokány tésztával
Bolognai spagetti
Ropogós csirke szárnyak sültburgonyával
Fűszeres sajttal töltött paprika rántva, burgonyapürével

És ennek a menünek az ára, mindössze 900 forint. Sőt, a fiataloknak még olcsóbb, hiszen a most elkezdődött nyári szünidőben, 100 forintos kedvezményt adnak azoknak, akik felmutatják a diákigazolványukat.

Üdülési csekket, SZÉP Kártyát (OTP, MKB, K& H), étkezési kártyát és utalványt elfogadnak (Ticket Restaurant/ Edenred, SodexoPass, Cheque Dejeuner, Posta Paletta, Erzsébet utalvány)!

Kövessen minket a Facebookon is!