Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. július 13. 11:09

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

 

 A hét ünnepei, szentjei:

hétfő: Kármel-hegyi Boldogasszony

szerda: Szent Hedvig királynő

péntek: Szent Apollinaris püspök és vértanú

szombat: Brindisi Szent Lőrinc áldozópap és egyháztanító

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója.  A jó Isten áldása legyen életükön!

Kedden egésznapos egyházmegyei szentségimádási napunk lesz. Kérem a sekrestye előtti maketten lévő lapon jelentkezzünk a virrasztásra óránként ketten, de legalább 1 fő. A reggeli szentmise után és este 6 órától fél órás közös szentségimádás lesz.

Szombaton este 7 órakor kezdődik a szokásos családi batyus Anna-bálunk. Hozzunk egy tányér süteményt, egy üdítőt és családonként egy tombola tárgyat. Kicsiket és nagyokat, családokat és egyedülállókat is egyaránt szeretettel hívunk.

Július 23-án, hétfőn 19 órakor a Nagytemplomban a Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar tart hangversenyt, Vásáry Tamás vezényletével. A hangversenyre a belépés díjtalan, de belépőjegyhez kötött. Belépőjegy igényelhető: a Csiperó ideje alatt a Kossuth-szobor melletti sátornál, illetve az Európa Jövője Egyesület tájékoztató, hirdető szekerénél (Nagytemplommal szemben) és telefonon a 0676 484 010-es telefonszámon.

Következő keresztelőnk szeptember 23-án a 9 órás szentmisében lesz. Jelentkezni az irodában lehet. Imádkozzunk értük!

 Kérjük, aki szívesen vállal irodai szolgálatot vasárnap a 9 órás szentmise előtt negyed órával és utána igény szerint, az iratkozzon föl az irodában a listára. Köszönet azoknak, akik eddig is segítettek.

      Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház