Július 29. hétfő, Flóra, Márta
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Hírek, események
  • Az idén 20 éves Poli-Farbe Festékgyár jótékonysági programjának köszönhetően két Bács-Kiskun megyei iskola is részesült festékadományban
Hírek, események 2012. augusztus 10. 12:27

Az idén 20 éves Poli-Farbe Festékgyár jótékonysági programjának köszönhetően két Bács-Kiskun megyei iskola is részesült festékadományban

Képgaléria
Az idén 20 éves Poli-Farbe Festékgyár jótékonysági programjának köszönhetően két Bács-Kiskun megyei iskola is részesült festékadományban
Az idén 20 éves Poli-Farbe festékgyár és a Prima Kolor Kft., a Pannon Festék Hálózat tagja, közösen, önkéntesek bevonásával felújította az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskolát is. A jótékonysági program célkitűzése, hogy közös összefogással szebb és egészségesebb környezetet teremtsen ott, ahol a gyermekek a legtöbb időt töltik.

Az idén 20 éves Poli-Farbe Festékgyár országos jótékonysági programjának köszönhetően a Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola tantermei, folyosója és vizes blokkjai is felújításra kerültek az idei tanév megkezdése előtt. A nyári felújítási munkálatok során példaértékű összefogással önkéntesek és az iskola dolgozói ecsetet ragadtak, hogy a gyermekek környezetét egészségesebbé és szebbé tegyék.

A jótékonysági eseményre a festékgyár összesen 370 literszínes beltéri falfestéket és Poli-Farbe Neo falfestéket ajánlott fel. A felajánlott festékmennyiség 2670 nm falfelület felújítására volt elegendő, így tantermeket, folyósokat és a vizes blokkokat is sikerült felújítani a program keretén belül. A tantermekre színes beltéri falfesték, míg a vizes blokkokra és a folyósokra a Poli-Farbe Neo, Teflon® felületvédő adalékot tartalmazó falfestéket használtak. A Poli-Farbe Neo penészgátló konyha és fürdőszoba festék meggátolja a párás helyiségek penészedését, használatával tartós esztétikus felület alakítható ki, amely jobban ellenáll a zsíros szennyeződéseknek. A festékek egyéni tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen alkalmasak az iskola falainak szépítésére és hosszú távú megóvására.

A közös festéses részt vettek az iskola dolgozói, gyerekek és Podmaniczki Attila is, a Poli-Farbe alkalmazástechnikai szakembere.

 

A Poli-Farbe Kft. adományát Gombos Edina, televíziós műsorvezető, a festékgyár reklámarca és a jótékonysági program nagykövete adta át Gera Árpádné  iskolaigazgatónőnek, míg a felújításhoz szükséges ecseteket, hengereket, szerszámokat Szabó Ilona a Prima Kolor Festékbolt vezetője.

 

További hírek a Poli-Farbe jótékonyságáról:

Az idén 20 éves Poli-Farbe festékgyár önkéntesek bevonásával felújította a kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Gépészeti Szakközépiskolát, és a . A jótékonysági program célkitűzése, hogy közös összefogással szebb és egészségesebb környezetet teremtsen ott, ahol a gyermekek a legtöbb időt töltik.

 

 

Az idén 20 éves Poli-Farbe Festékgyár országos jótékonysági programjának köszönhetően a kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Gépészeti Szakközépiskola tantermei,vizes blokkjai és kollégiumi szobái is felújításra kerültek az idei tanév megkezdése előtt. A nyári felújítási munkálatok során példaértékű összefogással önkéntesek és az iskola dolgozói ecsetet ragadtak, hogy a gyermekek környezetét egészségesebbé és szebbé tegyék.

A jótékonysági eseményre a festékgyár színes beltéri falfestéket, zománcfestéket és Poli-Farbe Neo falfestéket ajánlott fel. A felajánlott festékmennyiségből kb. 2000 nm falfelületet, 200 nm-nyi ajtó és ablakfelületet valamint tanműhelyek satupadjait és munkaasztalaitsikerült felújítani. A tantermekre és folyosókra színes beltéri falfestékek, míg a vizes blokkokra Poli-Farbe Neo, Teflon® felületvédő adalékot tartalmazó falfestéket használtak. A Poli-Farbe Neo penészgátló konyha és fürdőszoba festék meggátolja a párás helyiségek penészedését, használatával tartós esztétikus felület alakítható ki, amely jobban ellenáll a zsíros szennyeződéseknek. A festékek egyéni tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen alkalmasak az iskola falainak szépítésére és hosszú távú megóvására.

A közös festéses részt vettek az iskola dolgozói, gyerekek és Podmaniczki Attila is, a Poli-Farbe alkalmazástechnikai szakembere.

A Poli-Farbe Kft. adományát Gombos Edina, televíziós műsorvezető, a festékgyár reklámarca és a jótékonysági program nagykövete adta át Plangárné Fejes Anikó igazgatónőnek és Szunyi Anikó igazgatóhelyettesnek.

Kövessen minket a Facebookon is!