Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. augusztus 18. 09:55

Tízéves a kecskeméti METRO áruház

Tízéves a kecskeméti METRO áruház
Az idén 10-ik születésnapját ünneplő kecskeméti METRO áruház 2002 augusztusában nyitotta meg kapuit vásárlói előtt. Erre bizonyára minden kecskeméti jól emlékszik, hiszen korábban nem tapasztalt minőségű és mennyiségű áruválasztékkal találkozhattak az ide betérő vásárlók. Az áruház azóta is töretlenül dolgozik azon, hogy üzleti partnereinek mindig a legjobb termékeket, és a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtsa. - A METRO mindig is kiemelten fontosnak tartotta a jó vevőkapcsolat kialakítását, ezt a jó hagyományt a jövőben is folytatni kívánjuk, arra törekedve, hogy vásárlóink igényeit maximálisan kielégítsük – hangsúlyozta Papp Éva, a kecskeméti METRO áruház igazgatója.

 

Az idei év azonban nem csak a kecskemétiek számára különleges, hiszen a METRO Kereskedelmi Kft. is idén ünnepli fennállásának 18-ik évfordulóját!  A METRO jól tudja, hogy a hosszú távú üzleti siker alapja a jó együttműködés, melyet idén a jeles alkalomból egy közös születésnappal kíván megünnepelni. A szeptember 8-án és 9-én tartandó születésnapok alkalmából, rengeteg meglepetéssel készül az áruház, melynek keretében a METRO vadonatúj termékekkel és szolgáltatásokkal (húspult, látványpékség)  kívánja megköszönni minden vásárlójának, hogy az elmúlt 10 évben hűségesen látogatták.

Jöjjön és ünnepeljen Ön is a METRO kecskeméti csapatával!

A METRO Cash & Carry másik újdonsága az exkluzív borkínálat, mely az áruház már meglévő, a világ fő borvidékeit felölelő széles választéka mellett, olyan hírességek pincészetének borait is kínálja, mint például a francia színész, Gérard Depardieu.  A METRO-tól megszokott módon az áruház a borok terén is magas minőséget és kedvező árakat kínál vásárlóinak.  Egy borkóstoló keretében ezeket a különleges borokat most bárki megkóstolhatja a METRO kecskeméti áruházában.  Szeptember 8-9-én mindenkit szeretettel vár tehát a magyar gasztronómia és vendéglátóipar elkötelezett híve, a METRO Kecskemét!

Kövessen minket a Facebookon is!