Merész újító: a Sága Foods ősztől Aszalt szilvás Selyemsonkával bővíti a termékkínálatát
A Sága Magyarország egyik legjelentősebb vállalataként elengedhetetlennek tartja, hogy a fogyasztói igényeknek megfelelően folyamatosan, kiváló minőségű újdonságokkal szolgálja ki a vásárlóit. A szilva az egyik legsokoldalúbb, legkedveltebb őszi gyümölcsünk, amit a modern konyhákban előszeretettel használunk pulykahússal elkészítve, innen adódott a termékfejlesztő szakemberek számára a gyümölccsel való ízesítés gondolata.
„Tapasztalataink szerint, fogyasztóink nyitottak az újdonságokra. Éppen ezért a termékek terén próbálunk nagyon változatosak lenni, az ízekben pedig egyre merészebbek. Szívesen használjuk a hagyományos alapanyagokat és fűszereket is, de mindig nyitottak vagyunk arra, hogy vásárlóink igényeit szem előtt tartva, meglepjük a kísérletezni vágyókat.” – mondta Grabant Boglárka, a Sága marketing és trade marketing vezetője.
A szeptembertől elérhető szeletelt termék, aszalt szilva darabokat és fűszerszemcséket tartalmaz, ízét és illatát ezek az alapanyagok és a minőségi, főtt pulykahús határozzák meg. Az új ízesítésű Selyemsonka országszerte kapható, ajánlott fogyasztói ára 359 forint. A kipróbálást ösztönző, szeptemberben tartó akció keretében a Selyemsonka család különleges ízvilágú tagja 299 forintért vásárolható meg.
A háromszoros Superbrands díjas Sága Foods Zrt. élen jár az innovációban. Ezt bizonyítja az is, hogy szeptembertől megújult csomagolásban jelenik meg a Sága Klasszikus és Füstölt ízű Pulyka mellsonka terméke. Az új külső mögött természetesen a fogyasztók továbbra is érezhetik minden Sága termékben a cégtől megszokott szakértelem és sokéves tapasztalat gyümölcsét. A mindössze 2% zsírtartalmú, 80 g-os Klasszikus Pulyka mellsonkakaramell bevonatának köszönheti kellemes fűszerezésű ízvilágát. Az új csomagolású Füstölt ízű Pulyka mellsonka, magas fehérje és alacsony kalóriatartalma miatt az egyik legfőbb támasza lehet a diétás, egészséges étrendnek.