Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. szeptember 6. 09:02

Bács-Kiskun megyében erősíti hálózatát a VOSZ

A bajai és térségbeli vállalkozások gazdasági pozíciójának erősítése érdekében új VOSZ Pontot nyitott a VOSZ Bács-Kiskun Megyei szervezete Baja központjában. A Bajai Szolgáltató és Információs Iroda ünnepélyes megnyitóján részt vett Dr. Dávid Ferenc a VOSZ főtitkára, Zsigó Róbert a térség országgyűlési képviselője, Baja polgármestere, Rausch Sándor a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke, Krisán László a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, a VOSZ országos és megyei vezetői, valamint számos helyi vállalkozó is.

A VOSZa térség gazdasági fejlődésének érdekében kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a gazdasági válság közepette - amikor a kis- és középvállalkozások túlélése létfontosságú célkitűzés -, a vállalkozások minél egyszerűbben érjék el szolgáltatásait.

A Bács-Kiskun megyei VOSZ szervezet Versegi János vezetésével igen aktív tevékenységet folytat a kkv szektor fejlesztésének érdekében. Példaértékű, hogy a megyei szervezeten belül a nagyobb városokban önálló csoportok is alakultak és egyre gyarapodó tagsággal rendelkeznek.

Az új VOSZ PONT iroda megnyitásával a helyi vállalkozóknak már nem szükséges Kecskemétig utazniuk, hanem Baja központjában intézhetik ügyeiket, ahol kényelmesen tudnak parkolni, valamint karnyújtásnyira megtalálhatóak a helyi bankfiókok is. Az irodában az ügyfelek rendelkezésére állnak a Széchenyi Kártya Program keretein belül igénybe vehető hitellehetőségek, amelyek a vállalkozások igényeihez igazodva kínálnak valós és egyszerű megoldásokat a felmerülő finanszírozási problémáikra. A megyében létrejött Széchenyi Kártya hitelügyletek száma meghaladja a 12 ezret, a kihelyezett hitelösszeg pedig közel 85 milliárd forint.

A VOSZ Pont üzemeltetését a Forint-Soft Kft. végzi, melynek tulajdonos- ügyvezetője Palik Vera, a VOSZ Bács-Kiskun megyei társelnöke, elismert  könyvelési és adószakértő. Az új bajai iroda így várhatóan a térség vállalkozói számára egyfajta tanácsadói központtá is válik. A tervek között szerepel további – a vállalkozói létet segítő - szolgáltatások nyújtása is.

Kövessen minket a Facebookon is!