Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2012. október 21. 08:29

Kecskemét közgyűlésének legfontosabb októberi döntései: Nyugállományba vonul Kecskemét jegyzője

Kecskemét közgyűlésének legfontosabb októberi döntései: Nyugállományba vonul Kecskemét jegyzője
A közszolgálatban eltöltött közel 35 év után nyugállományba vonul dr. Metzinger Éva, aki az utóbbi mintegy öt évben Kecskemét polgármesteri hivatalát vezette. Jegyző asszony kérte közszolgálati jogviszonyának megszüntetését. A közgyűlési döntés értelmében dr. Metzinger Éva közszolgálati jogviszonya közös megegyezéssel december 29-ével megszűnik, október 29-től pedig felmentési idejét tölti.

A közgyűlés elismerését és köszönetét fejete ki Dr. Metzinger Évának a város érdekébe végzett kiemelkedő munkájáért, a közigazgatás iránti elkötelezettségéért, hivatászeretetéért.

Vörösmarty Attila, Dr. Brúszel László és Kriskó Dávid frakcióvezetők a maguk és frakciójuk nevében is elbúcsúztak a jegyzőtől, maximális elismeréssel szólva dr. Metzinger Évának a hivatal és a város érdekében végzett tevékenységéről. A közgyűlésen a Mercedes üzem küldöttsége is elbúcsúzott a jegyzőtől.

Végül dr. Zombor Gábor polgármester a testület és a hivatal nevében hófehér virágkosárral köszönte meg a hivatalvezető munkáját. Ajándékul Pálfy Gusztáv szobrászművész „Tavasz” című alkotását adta át, mondván: a tavasz a remény szimbóluma, reméljük, hogy dolgozhatunk még együtt!

Kövessen minket a Facebookon is!