Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2012. november 16. 14:53

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

Ma Erzsébet kenyérosztás lesz templomunkban.

Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Karitász javára.

Gyászfeldolgozó csoport indul november 20-án a Szentcsalád plébánián. Részletek a plakátokon.

November 22-én szentségimádás lesz a 8 órai szentmise után.

24 órás dicsőítés lesz november 23-án 18 órától november 24-én 18 óráig a Közösségi Házban. Részletek a plakátokon.

Adventi koszorúkötés lesz a hittanosoknak és szüleiknek november 24-én 14 órától a Közösségi Házban. Részletek a plakátokon és a szórólapokon.

A Piarista Gimnázium szeretettel várja öregdiákjait a november 24-én szombaton 17 órakor kezdődő Piarista Vacsorára. A rendezvény egyik díszvendége és előadója Pálinkás József a Magyar Tudományos Akadémia elnöke lesz. Részletek a plakátokon.

Krisztus Király ünnepén, november 25-én 16 órától szentségimádást tartanak a Piarista templomban. Részletek a plakátokon.

150 éve született Révész István plébános, tábori püspök. November 29-én csütörtökön 17 órakor emlékülés lesz a Városháza Dísztermében Bíró László tábori püspök vezetésével.  Részletek a plakátokon.

A Keresztény Közéletért Emlékérem ünnepélyes átadása lesz december 1-jén a Kodály Iskola dísztermében. Mindenkit szeretettel várnak. Részletek a plakátokon.

Templomunk énekkara várja új tagok jelentkezését! Szeretettel hívjuk azokat, akik Isten dicsőségére vállalnak áldozatos szolgálatot. Jelentkezni lehet minden kedden este a próbák alatt, a kis hittanteremben.

Közeledik az év vége. Akik még nem rendezték egyházi adójukat, kérjük tegyék meg a plébánia irodájában vagy a sekrestyében.

Az adventi lelki készület programja elvihető a kis asztalról.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház