Július 18. csütörtök, Frigyes
Hírek, események 2013. június 26. 08:52

Boldog állatvédők, mentett kiskutyák

Képgaléria
Boldog állatvédők, mentett kiskutyák
Nem könnyű megfogalmazni, de mint sok egyébhez, az állatvédelemhez is egyfajta megszállottság szükséges. Igazi boldogsággal tölt el bennünket, amikor munkánk eredményét aranyos kiskutyák szemei aranyozzák be.

Talán, még emlékeznek olvasóink, hogy május elején, hat néhány napos kidobott kiskutyát mentettünk a kecskeméti Matkói útról. Az ő történetüket kísértük figyelemmel.

Több alkalommal számoltunk be, meglehetősen kalandosan kezdődő életükről.

Rövid visszatekintésként.

A kecskeméti Matkói úton egy zsákba nyolc kidobott néhány napos kiskutyát találtunk, akiket már a döglegyek ettek. (http://www.menhely.eu/?r=2039&c=1749)

Példa nélküli országos összefogás eredményeképpen, Budapestre egy Speciális Kutyabölcsödébe kerültek. (http://www.menhely.eu/?r=2039&c=1761)

Sajnos erőfeszítéseink ellenére két kiskutya elpusztult, a többiek a NOÉ állatotthonba kerültek, ahol pótmama táplálta őket. (http://www.menhely.eu/?r=2039&c=1777)

Legutóbb, arról számoltunk be, hogy a kiskutyák szeme kinyílt és csodálkozva vizsgálják az eddig csak szagokról ismert világot. (http://www.menhely.eu/?r=2013&c=1790)

A napokban érdeklődtünk a kiskutyák hogyléte felől. Örömmel jelenthetjük, hogy a kutyusok gyönyörűek, szép fejlettek és szerető örökbefogadó gazdira várnak.

Amikor megnézzük az első felvételeket, amelyek megtalálásukkor készültek és látjuk a mostaniakat, különös érzések kavarognak bennünk. Ez egyfajta szívből jövő, meghatott öröm.

Sok szörnyűséget látunk, azonban ezek a sikertörténetek adnak további erőt, mert úgy gondoljuk, hogy ezért is érdemes végezni ezt a munkát.

Ebben a nagyszerű országos összefogásban, köszönetünket kell kifejeznünk minden állatvédőnek, akik szeretetteljes odaadó munkájukkal, a kicsik érdekében tettek.

A NOÉ Állatotthonban, így nevezték el őket: Kecskeméti Prada, Kecskeméti Givengi, Kecskeméti Joop és Kecskeméti NinaRichi.

Történetünket ezzel lezárjuk.

Bízunk benne, hogy a kiskutyák hamarosan szerető gazdira találnak.

A kiskutyákról készült felvételeket a NOÉ Állatotthon készítette.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Porta Egyesület