Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2013. szeptember 6. 13:17

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

Alpha-kurzus indul szeptember 10-én. A meghívók elvihetők a Korda könyvesboltból.

Szeptember 11-én, szerdán 17 órakor Szeretetláng imaóra lesz templomunkban.

Szeptember 11-én, szerdán 18 órakor Jákob kútja közbenjáró imaszolgálat lesz a Szentcsalád plébánián. Részletek a plakátokon.

Szeptember 14-én, szombaton 19-21 óráig Nyitott templomok éjszakája lesz templomunkban, melynek keretében Banó Éva, Kovács Levente, illetve a templomunkban már többször szerepelt Kalocsa Kamarakórus koncertje lesz. A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várunk. Részletek a plakátokon.

Szeptember 15-én vasárnap 15 órakor lesz a Szentháromság temető kápolnájának az ünnepi búcsúi szentmiséje. Részletek a plakátokon.

Szeptember 21-én szombaton 10 órakor Böjte Csaba ferences szerzetes fog misézni templomunkban. A szentmisén a dévai gyermekek fognak énekelni, akik a mise után rövid koncertet adnak. A szentmisén perselyezni fogunk, az adományokat Csaba testvér árváinak megsegítésére fogjuk odaadni.

Október 6-án vasárnap a fél 11-es szentmisén lesz a kerek évfordulót ünneplő házaspárok megáldása templomunkban. Kérjük a jubiláns házasokat, hogy jelentkezzenek a megáldásra a plébánia irodájában.

Várjuk azoknak a felnőtteknek a jelentkezését a plébánia irodáján, akik nem voltak elsőáldozók, vagy bérmálkozók és szeretnék ezeket a szentségeket felvenni.

A Jó Pásztor Otthonban megürült egy lakás. Várjuk azoknak a jelentkezését a plébánia irodájában, akik szeretnének beköltözni az otthonba.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház