Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2013. szeptember 12. 13:18

2013 nyarán a Kecskeméti Gong FM Rádió a vételkörzet leghallgatottabb rádiója – a teljes műsoridőben!!!

A siker titkáról kérdeztük: Tőzsér Judit tulajdonos-ügyvezető igazgatót. Reggel 6 óra 30 perc és este 20 óra között nincs olyan kereskedelmi rádió Kecskeméten és környékén, amely akár csak megközelítőleg annyi hallgatót tudna magához láncolni, mint ahány rádióhallgatót a Gong FM elér.

A reggeli műsor 6 órától 10-ig folyamatosan növeli a hallgatottságát – ezt a tendenciát egyetlen konkurens rádióállomás sem produkálja ebben az időszakban. 11 és 12 óra között a Gong FM műsora közel annyi hallgatót vonz, mint az MR1, az MR 2, az MR3 és a Class FM összesen! A Gong FM „Élénk Délután” című összeállítása pedig hazai csúcsokat dönget: 20 óráig tartja vezető pozícióját a teljes vételkörzetben.

A 15-39 korcsoportban a 10 és 18 óra közötti sávban a lefedett terület második leghallgatottabb rádiójának számító országos rádió share-értékeinek HÁROMSZOROS-át produkálja a Gong FM! Adott pillanatban tehát háromszor annyian hallgatják a Gong FM-et ebben az intervallumban, mint az országos rádiót!

Mi lehet a dolog magyarázata? Miért választ minket egyre több hallgató? Miért tűnik mindenkinél erősebbnek a Gong FM – az ország közepén?

 

-         Mert a Gong FM zenéje kiszámítható, folyamatosan frissül és izgalmas, de boldogan játsszuk az elmúlt évek/évtizedek legemlékezetesebb dalait is!

-         Mert a Gong FM műsorában a sebészi precizitással összeállított zenei kínálat mellett a helyi közélet minden izgalmas témája adásba kerül!

-         Mert a Gong FM műsorvezetői barátként, ismerősként fogadják a hallgatókat, ötleteiket, észrevételeiket mindig figyelemmel kísérik és megfontolják,

-         Mert a GONG FM nemcsak zenél és beszélget a hallgatókkal, hanem segít, ha tud!

-         Mert a GONG FM játékokat szervez, izgalmas nyereményeket ad a hallgatóknak!

-         Mert a Gong FM műsorvezetői – pont olyanok, mint a hallgatóink! Barátságosak – de néha szomorúak. Viccesek – de néha rosszkedvűek. Frissek – de néha nagyon fáradtak. Emberiek – olyanok, mint Önök, a hallgatóink.

 

Köszönjük hallgatóinknak!

Kövessen minket a Facebookon is!