Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2013. szeptember 12. 14:30

Csodaszép barackokat kapott a Wojtyla Család

Képgaléria
Csodaszép barackokat kapott a Wojtyla Család
5 ládányi napfény színű, zamatos ízű őszibarackot hozott a Wojtyla Ház szegényeinek Tánczos Tibor és kedves felesége szeptember 12-én. Az egészséges gyümölcsöt ma kollégáink ki is osztották az ebéd mellé, melyet Molnár Zoltán a MÁK egyesület tagja készített. A menü zöldséges kölespörkölt volt. Imánk a nap szponzoraiért szólt, nélkülük nem lett volna ilyen eredményes ez a nap. Ezen a napon ünnepeljük Szűz Mária szent nevét.

Mária „az a nagyszerű és kiváló Csillag, amely a magasba emelkedett életünk nagy és hatalmas tengere fölött, hogy ott ragyogjon erényekkel és világoskodjék jó példával.
Ó, te, aki megérted, hogy mindnyájan e világ folyamán inkább viharok között hánykolódunk, mint szilárd talajon járunk, ne fordítsd el szemeidet e csillag ragyogásától, ha nem akarod, hogy elborítson az áradat. Ha a kísértések szele ér, ha a gyötrelmek szirtjei között hajózol, nézd a Csillagot, hívd Máriát. …Veszélyben, szükségben, kétségeidben gondolj Máriára, hívd Máriát. …Ha őt követed, nem fogsz eltévedni; ha őt kéred, nem fogsz kétségbeesni, ha rágondolsz, nem térsz rossz útra; ha ő fogja kezedet, nem fogsz elbukni, ha ő védelmez, nincs mitől félned; ha ő vezet, nem fogsz elfáradni; ha ő kegyes hozzád, célba érsz.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház