Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2013. szeptember 13. 14:02

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

Ma 15 órakor lesz a Szentháromság temető kápolnájának az ünnepi búcsúi szentmiséje. Részletek a plakátokon.

Szeptember 21-én szombaton 10 órakor Böjte Csaba ferences szerzetes fog misézni templomunkban. A szentmisén a dévai gyermekek fognak énekelni, akik a mise után rövid koncertet adnak. A szentmisén perselyezni fogunk, az adományokat Csaba testvér árváinak megsegítésére fogjuk odaadni.

Szeptember 22-én a Szentcsalád templomban ünnepi püspöki liturgiával ünnepli a kecskeméti Görög Katolikus Szervezőlelkészség megalapításának 5. évfordulóját. Részletek a plakátokon.

Szeptember 28-án, szombaton rendezik Budapesten az Országos Karizmatikus Találkozót, melyre különbuszt szervezünk. Útiköltség 1500 Ft. Jelentkezni a sekrestyében vagy a plébánián, 1000.- Ft előleg befizetésével lehet. A különbusz 28-án, reggel 7 órakor indul a színház elől. Részletek a plakátokon.

Szeptember 29-én vasárnap 9 órakor lesz a hittanosok tanévnyitó szentmiséje templomunkban.

Október 2-án, szerdán 18 órakor imaest lesz templomunkban a tiszta szerelemért. Részletek a plakátokon.

Október 5-én, szombaton rendezik a Nagymarosi Ifjúsági Találkozót, melyre különbuszt szervezünk. Útiköltség 2300 Ft. Jelentkezni a sekrestyében, a plébánián, és a Korda könyvesboltban lehet 1000.- Ft előleg befizetésével. A különbusz 5-én reggel 6 órakor indul a színház elől. Részletek a plakátokon.

Október 6-án vasárnap a fél 11-es szentmisén lesz a kerek évfordulót ünneplő házaspárok megáldása templomunkban. Kérjük a jubiláns házasokat, hogy jelentkezzenek a megáldásra a plébánia irodájában.

Várjuk azoknak a felnőtteknek a jelentkezését a plébánia irodáján, akik nem voltak elsőáldozók, vagy bérmálkozók és szeretnék ezeket a szentségeket felvenni.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház